Sancaktepeli Gençler, Temsilcilerini Seçiyor

Yayın: 09:26 - 17.12.2013
Güncelleme: 09:26 - 17.12.2013

Sancaktepeli gençler, çeşitli konularda gerçekleştirdikleri atölye çalışmalarını daha ileri noktalara taşımak için kendi aralarında temsilcilerini seçiyor.
Sancaktepe’de liseli gençler, yaygın eğitim metotları kullanılarak gerçekleştirdikleri atölye çalışmalarını daha ileri noktalara taşımak için kendi aralarında
yarışmayla temsilcilerini seçiyor. Erkek ve kız temsilerinin seçileceği yarışmanın ilki ise Sancaktepe Tolga Çınar Kız Meslek Lisesi’nde erkekler için düzenlendi.
Sancaktepe Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ise kızlara yönelik yarışma gerçekleşti. Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca’nın konuk olduğu programda ‘okumak’ üzerine söyleşi yapan Çamlıca, okumanın önemine değindi. Yazar Çamlıca, “Bilmek yeterli değil, onu karşı tarafa aktarabilmek önemlidir. Güzeli, güzel şekilde söylemek gerekir” dedi.
Programa katılan Sancaktepe Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdülhamit Kaygısız ise gençlerin talep ve isteklerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı. Gençlere, “Her konuda sizlere yardımda bulunmaya hazırız. Bu kapı her zaman sizlere açık” diyerek gençlik merkezindeki faaliyetlere katılmalarını önerdi.
Eğitimci-yazar Sait Çamlıca, söyleşi sonrası Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe Genç Gelecek ekibine teşekkürlerini sundu.
İSTANBUL (İHA)

 

Exit mobile version