SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İVİAD’da, Makedonya Eski Başbakan Yardımcısı Ağırlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da faaliyet gösteren İVİAD İstanbul Verim İşadamları Derneği, hem iş dünyasında önemli girişimlerde bulunuyoır, hemde önemli misafirleri ağırlıyor. 

Son günlerde yapılan faaliyetleri özetleyen dernek temsilcileri;”” Dernek merkezinde Makedonya Eski Başbakan Yardımcısı, Tetova(Kalkandelen) Belediye Başkanı Teuta ARİFİ ve Planlama-Yatırım Heyeti konuk ettik. Üyeler programda  Planlama ve Yatırım Heyetinden ülke hakkında bilgiler aldılar. Soru cevap şeklinde ilerleyen program , Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçükoğlu  tarafından, Sayın Teuta Arifi Hanıma plaket takdim edilerek sonlandırıldı.

Amerika Pazarına Açılırken Bilinmesi Gerekenler Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Amerika ile ticaret yapan ,yapacak veya Amerika’da iş kurmak isteyen üyelere özel VIP bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. Seminerde Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur Amerika’daki fırsatlardan bahsetti. Gerçekleştirilen seminerde , Amerika’da faaliyet gösteren hukukçu, yatirim planlamasi hizmeti saglayan sirket temsilcileri tarafından yön gösterilmesi amacına matuf olarak düzenlediğimiz, ayrıca bizzat Amerika’da yatırım yapmış işadamlarından ABD ile ticaret ve ABD’de iş kurma konusunda hayat tecrübelerinin aktarıldı. Katılımcılara ;

  ABD ile ticarette ihracat risklerinin önlenmesi
  ABD’de Sirket kurma, ofis acma konusunda dikkat edilmesi gerekenler
  Vize başvurularında dikkat edilmesi gerekenler 
  Yatirimci vizesi, Yesil kart, oturum ve calisma izni
  ABD pazarina giris oncesinde yapilmasi gereken faaliyetler, yatirim analizi ve planinin olusturulmasi
  ABD’deki isletmelerin pazarlama, finansman ve kredibilite gereklilikleri  konularında bilgilendirme yapıldı.

İviad Basınla 01

İnşaat Sektörüyle Alakalı Mali Sorunlar ve KDV İade Bilgilendirmesi Yapıldı

Dernek merkezimizde devam ettirdiğimiz kahvaltı programlarına bir yenisini yapı komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda katılımcılara Yeminli Mali Müşavir Kaan Kaleli Bey  tarafından sektördeki mali sıkıntılar ve kdv iade bilgilendirmesi hususunda bilgiler aktarıldı.

Konuğumuz Ugandalı İş Adamları

Dernek olarak ağırladığımız heyetlere bir yenisinide , Uganda’dan gelen iş heyetini ekledik. Türkiye ‘ de birçok alanda alım yapmaya gelen heyete , dernek üyelerimizden Sami Uyanık Bey Eşlik etti. Dernek  Genel Sekreterimizin bilgilendirmesiyle devam eden ziyarette , karşılıklı iyi niyet ve hediyleşmelerle program sonlandırıldı.


Mardinli İş Adamlarını Ağırladık
Dernek merkezinde Mardin’den gelen iş adamlarını ağırladık. Programda üyelerimizle karşılıklı tanışma ve iş görüşmesi gerçekleştirildi.

3 Haftalık Dış Ticaret Okulu Eğitimi Gerçekleştirildi
Firmaların, dış ticaret departmanlarında çalışmak veya kendi işini kurup dış ticaret yapmak isteyen kişilere, dış ticaret hakkında gerekli pratik ve teorik bilgilerin verilerek dış ticaret yapmalarını sağlanmak amacıyla dernek merkezinde , eğitmenimiz  Elif Ünal Pekçetin tarafından 3 haftalık dış ticaret eğitimi gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]