Kartal Belediyesi’nden Kartallılara Ücretsiz Göz Taraması

Yayın: 15:22 - 30.12.2013
Güncelleme: 15:22 - 30.12.2013

Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında Kartal halkı için göz taraması hizmeti başlattı.

 

 

23 Aralık – 03 Ocak tarihleri arasında devam eden göz taramasından vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanıyor. Devam eden göz taramasında vatandaşlar tarafından yoğun bir talep yaşanırken göz taraması yaptıran vatandaşlar, ” Bizleri bu hizmetle buluşturan Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz’’ derken bir hekim olarak, göreve geldiği günden beri sağlık konusunda ilklere imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Sağlık bizim için öncelikli olarak verdiğimiz ve vermeye devam edeceğimiz hizmetlerimizden biri. Koruyucu ve önleyici adım olarak verdiğimiz hizmetlerimiz, toplum sağlığı ve geleceği içindir. Yapılan bu taramalar, göz hastalıklarında önleyici bir unsur olarak erken teşhisin ilk adımlardan biri. Bu, birçok göz hastalığının zamanında tedavi edilmesini de sağlayacaktır. Bu açıdan tüm vatandaşlarımızın her yıl düzenli olarak göz taraması yaptırması gerekir’’ dedi.

 

 

Başkan Öz, tüm Kartallıları 23 Aralık – 03 Ocak tarihleri arasında yeni hizmet binasında yapılan göz taramasına davet etti.

 

 

Exit mobile version