Kartal Yeni Yıla Hazır

Yayın: 09:37 - 31.12.2013
Güncelleme: 09:37 - 31.12.2013

Kartal Belediyesi, yeni yıl öncesi ilçenin farklı ve daha güzel bir görüntüye kavuşması için Kartal’ın caddelerini led aydınlatma ile süsledi.

 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da görsel güzelliği ön planda tutmaya çalışan Kartal Belediyesi, yeni yıl için çalışmalarını tamamladı.

 

 

Mahalleler ışıklandırıldı

 

 

Kartal Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde bulunan park, yeşil alan ve caddelere, görsel açıdan daha güzel görünmelerini sağlamak amacıyla renkli, ışıklı ve hareketli yılbaşı süslemeleri yerleştirdi. Caddelere ve yeşil alanlara yapılan led aydınlatma sistemi, Kartal’ı göz alıcı bir ilçeye dönüştürdü ve vatandaşların büyük beğenisini kazandı. İlçenin belirli bölgelerinde ağaçlara yapılan ışıklandırmalar da vatandaşların ilgi odağı oldu. Kartallı Kazım Meydanı ve çevresinde yapılan aydınlatmalar da vatandaşlardan tam not aldı.

 

 

Kartallılar Yeni Yıla Güvende Girecekler

 

 

Yılbaşı gecesi, Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kartallıların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmesi için 24 saat görev başında olacaklar. Yılbaşı gecesi ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri devriye gezerek gerektiğinde müdahale edecek. Kartallılar, yılbaşı gecesi her türlü şikayetlerini 0216 3538683 numaralı Alo Zabıta hattını arayarak bildirebilirler.

 

 

 

Exit mobile version