İlçe Müdürleriyle Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Yayın: 08:39 - 07.01.2014
Güncelleme: 08:39 - 07.01.2014

 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, ilçe müdürleriyle bir toplantı yaptı.

 

 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya İstanbul’un Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri katıldı.

 

 

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, ilçe müdürlerine hitaben bir konuşma yaparak, “İlçelerdeki her türlü sportif faaliyette son derece dikkatli olmanızı istiyorum. İlçeleriniz sınırları dahilinde yapılan bütün spor organizasyonları sizin bilgi ve müsaadeniz dahilinde olmalı. Ayrıca ilçelerdeki antrenörlerimizin performanslarını artırıcı çalışmalar içinde bulunmanız ve onların mesai ve antrenman faaliyetlerini çok yakından takip etmeniz büyük önem arz ediyor. İstanbul’da sporumuzu daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, ileriye dönük verimli bir sistem oluşturmak ve lisanslı sporcu sayısını artırmak için gayretli, planlı ve programlı çalışmalar önceliğimizi teşkil etmektedir. İl müdürlüğüyle koordineli bir şekilde yapılacak sistemli çalışmalarda yakın bir gelecekte sporda grafiğimizi daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” dedi.

 

 

İlçe müdürlerinin çeşitli konularda görüşlerini dinleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, “İnşallah, İstanbul’u tam bir spor şehri haline getirmek için elbirliği halinde tam bir ekip çalışmasıyla özlenen yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Exit mobile version