SP Kartal Belediye Başkan Adayı İsmail Kızılgöz’den Basın Çalışanlarına Kutlama Mesajı

Yayın: 15:26 - 10.01.2014
Güncelleme: 15:26 - 10.01.2014

 Saadet Partisi Kartal  Belediye Başkan Adayı  Sayın İsmail Kızılgöz 10 ocak Basın Calışanları Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

 

Kızılgöz mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

 

”Gazetecilik zor ve meşakkatli bir meslek. Dileğim, baskı altında olmayan, kalemini özgürce, iyiden, doğrudan ve güzelden kısaca Hakk’tan yana kullanabilen ve tam bağımsız bir basın.

 

 

Bu mesleği icra eden arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ailelerinden ve sevdiklerinden çoğu zaman günlerce uzakta kalmaktalar. Hatta basın mensupları ölümle burun buruna gelerek, mesleklerini icra ediyorlar. Bu açıdan bakıldığında gazetecilik büyük fedakârlık gerektiren bir uğraş.

 

 

Bu kadar zor bir mesleği canı gönülden yürüten basın mensupları ne yazık ki, ülkemizde hak ettikleri değeri görmüyorlar. Basın mensupları yazın sıcağın altında kışın ise dondurucu ve yağışlı havalarda dahi görevlerini yerine getiriyorlar.

 

 

Bu duygularla ulusal ve yerel basınımızın güzide mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, çalışmalarında Allah’tan (c.c.) muvaffakiyetler temenni ederim ”

 

 

Exit mobile version