Ahmet Şimşek Koleji’nde Yazar Tekin Gönenç İle İmza-Söyleşi Günü

Yayın: 08:51 - 22.01.2014
Güncelleme: 08:51 - 22.01.2014

 

Okulun İlköğretim-Lise Genel Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek’in ‘Okuyan Okul’ projesi kapsamında ‘Biz Kitap Okuyoruz’ sloganıyla başlattığı Kitap Okuma Kampanyası için 21.01.2014 Salı günü Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Konferans Salonunda Yazar Tekin Gönenç için imza ve söyleşi günü düzenlendi.

 

Çocuk kalbi, fırtınalı denizde sığınabilecek en güvenli limandır. Çocuğun hayal gücü, en usta yazarların bile ulaşamayacağı, gizemli bir dünyanın mimarıdır.Ancak, çocuk yetiştirilirken, doğru kaynaklardan beslenmeli ve o saf el değmemiş dünyasına zararlı tohumlar atılmamalıdır. Çocuğun gelişmesinde en etkin yol, ona okuma zevki aşılamaktır. Bu görüş doğrultusunda; Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları her ay, bir yazarı okula davet ederek, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak ve onları yazarlarla karşı karşıya getirip, bu alışkanlığı pekiştirmeyi amaçlamaktadır.

 

Bu amaçla, kendisini toplumsal farkındalığa adayan yazar olarak tanımlanan ve renkli kişiliğiyle tanınan Tekin Gönenç, Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda, liseli okurlarıyla buluşmuş ve imza-söyleşi etkinliğini gerçekleştirdikten sonra,lise öğrencilerinin yoğun ilgisi ve ilginç sunumlarıyla karşılaşan yazar; söyleşi sonunda kitaplarını imzalayarak, okuldan uğurlanmıştır.

 

 

Exit mobile version