Mustafa Kul ile Ceylan’ın Beyaz Tv’de ilginç tartışması!

Yayın: 15:21 - 25.01.2014
Güncelleme: 15:21 - 25.01.2014

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı şimdilerde ise Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Kul, hakkında gündeme getirilen bir iddiaya cevap vermek üzere canlı yayına bağlanarak tartışma yaşadı.

Hasan Hüseyin Ceylan öyle bir söz söylediki, Mustafa Kul dayanamadı canlı yayına bağlandı.

Beyaz Tv’de yayınlanan ve Gazeteci Latif Şimşek’in sunduğu Dinamit adlı programda Rasim Ozan Kütahyalı ve eski politikacı Refah Partisi Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan gündemi değerlendirirken, Ceylan’nın Mustafa Kul hakkında yaptığı bir eleştiri programın akışını değiştirdi.

18 yıl önce gerçekleşen bir olayı bir konuyu yeniden gündeme getirmesi konunun muhatabı olan Mustafa Kul’un canlı yayına bağlanmasıyla ayrı bir tartışma oluşturdu.

Almanya’dan Türkiye’ye o yıllarda yaklaşık 60 Milyon markın getirildiğini iddia eden Kul’a bu iddialarının asılsız olduğunu ispat ederek nakavt ettiğini ileri sürdü. Bu duruma açıklık getirmek için canlı yayına bağlanan Mustafa Kul’u bir sonraki dinamit programına davet ettiler.

Rasim Ozan Kütahyalı’da Mustafa Kul’a “ Sayın Kul, Kartal’da bir konuşmanızda Ak Parti seçimlerde yüzde elli oy alırsa Türkiye’de iç savaş çıkar” dediğiniz dorumu? Şeklinde sorular yöneltti.

Exit mobile version