Kartalspor yemekte bir araya geldi

Yayın: 14:38 - 25.01.2014
Güncelleme: 14:38 - 25.01.2014

Bu hafta sonu sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasıyla lig’in ikinci yarısına merhaba diyecek olan Kartalspor, dün akşam yemekte bir araya geldi.

Kartal Köz Kanat Restaurant’ta düzenlenen yemekte Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, Kartalspor yönetimini ve oyuncularını gecede yalnız bırakmadı.

Kulüp Başkanı Ergun Öztaner, Başkan Vekili Binali Aydın, Genel Sekreter Nihat Dumlu, Genel Kaptan Murat Gülfırat, Altyapı Sorumlusu Murat Aygün, Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Bayram Kanaç, Yönetim Kurulu Üyesi Şener Dak, Kartalspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve Teknik ekibi, Futbolcular ve Kulüp Personeli katıldığı yemekte keyifli sohbetler yapıldı.

Sezonun ikinci yarısına başlamadan önce organize edilen moral yemeği sonunda futbolcularla sohbet eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ, “Her zaman yanlarında olduğunu, bu hafta sonu da karşılaşmayı izlemek üzere tribündeki yerini alacağını söyledi. Öz ayrıca, her şartta ve koşulda oyuncuları desteklediğini dile getirerek onlara olan güvenini belirtti.

Exit mobile version