SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Keskin, Çalışma Arkadaşlarıyla Biraraya Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Keskin, Çalışma Arkadaşlarıyla Biraraya Geldi
Belirli aralıklarla belediye personeli ile toplantı yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, büyük salonda çalışanlarla biraraya geldi.
Başkan Keskin adaylığının açıklanmasından sonra personelle biraraya gelerek bundan sonraki süreci ve çalışmaları değerlendirdi.  Toplantıda yaptığı konuşmada Sultanbeyli’de 5 yıllık başarılı bir görev sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Hizmet dönemimiz, şimdiye kadar yapılamayanların yapıldığı, ilçemizin hizmet çıtasının yukarılara taşındığı bir dönem oldu. TEM bağlantı yolları, Gölet, hükümet konağı, kültür merkezleri, hastane projeleri, Aydos Kalesi’nin restorasyonu gibi büyük projeler dönemimizde sizlerin desteği ve özverili çalışmasıyla hayata geçirilen bazı çalışmalarımız arasında yer alıyor” dedi.
Sultanbeyli’nin hızla temel problemlerinden kurtulduğunu kaydeden Başkan Keskin, “Temel problemlerimizden ilçemizi arındırırken geliştirmek ve kalkındırmak zorunda olduğumuz bir dönemi geride bıraktık. Kendini ve kentini geliştiren Belediye’den kendini ve kentini geliştirmiş, bir belediye aşamasına geldik” şeklinde konuştu.

Baskan-keskin-sultanbeyli-beledıye.2
Sen, ben yerine biz olduk diyen Başkan Keskin, “Önce insan dedik. Önce hizmet dedik. Çok şükür bu dönemden hep birlikte alnımızın akıyla, başımız dik çıktık. Belediyemizin bu başarısı, ilçemizi ulaştırdığımız bu gelişmişlik seviyesi sizlerin eseridir. Her birinize; görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar ilçemizi belirli bir yaşanmışlık seviyesine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Sultanbeyli’de daha çok yapacak işimiz var diyen Başkan Keskin, “Bizden beklenen aynı hızda, aynı kalitede devam etmek. Bu çizgiyi aşağı çekmeyeceğinize olan inancımız tamdır” dedi.
Adaylık sürecine de değinen Başkan Keskin, “Bildiğiniz üzere ilçemizden AK Parti’den yeniden aday olarak gösterildim. Bu süreçte, hiç hız kesmeden ilçemizde vatandaşlarımızın hasretle beklediği kronikleşmiş meseleleri çözmek için çabalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda hükümetimiz de bizden desteklerini esirgemiyor” ifadelerini kullandı.
 İnsan Odaklı Hizmet
Sultanbeyli’de şeffaf, özverili ve insan odaklı bir çalışma anlayışını inşa ettiklerini ifade eden Başkan Keskin, bu anlayışın değişmeden devam edeceğini belirtti.
Sultanbeyli’de yapılan çalışmalarda belediye personelinin büyük emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Keskin, çalışanların ve ilçe halkının ortada dolaşan seçim dedikodularına itibar etmemesini istedi.
Başkan Keskin’in konuşmasının ardından Başkan Danışmanı Reşat Atalar personel adına hizmetlerinden dolayı Keskin’e teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Ardından BEM-Bir-Sen 8 Nolu temsilciliği ve Hizmet İş Sendikası temsilciği de Başkan Keskin’e çiçek ve plaket takdim etti.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]