Başkan Keskin, Çalışma Arkadaşlarıyla Biraraya Geldi

Yayın: 13:29 - 31.01.2014
Güncelleme: 13:29 - 31.01.2014

Başkan Keskin, Çalışma Arkadaşlarıyla Biraraya Geldi
Belirli aralıklarla belediye personeli ile toplantı yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, büyük salonda çalışanlarla biraraya geldi.
Başkan Keskin adaylığının açıklanmasından sonra personelle biraraya gelerek bundan sonraki süreci ve çalışmaları değerlendirdi.  Toplantıda yaptığı konuşmada Sultanbeyli’de 5 yıllık başarılı bir görev sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Hizmet dönemimiz, şimdiye kadar yapılamayanların yapıldığı, ilçemizin hizmet çıtasının yukarılara taşındığı bir dönem oldu. TEM bağlantı yolları, Gölet, hükümet konağı, kültür merkezleri, hastane projeleri, Aydos Kalesi’nin restorasyonu gibi büyük projeler dönemimizde sizlerin desteği ve özverili çalışmasıyla hayata geçirilen bazı çalışmalarımız arasında yer alıyor” dedi.
Sultanbeyli’nin hızla temel problemlerinden kurtulduğunu kaydeden Başkan Keskin, “Temel problemlerimizden ilçemizi arındırırken geliştirmek ve kalkındırmak zorunda olduğumuz bir dönemi geride bıraktık. Kendini ve kentini geliştiren Belediye’den kendini ve kentini geliştirmiş, bir belediye aşamasına geldik” şeklinde konuştu.


Sen, ben yerine biz olduk diyen Başkan Keskin, “Önce insan dedik. Önce hizmet dedik. Çok şükür bu dönemden hep birlikte alnımızın akıyla, başımız dik çıktık. Belediyemizin bu başarısı, ilçemizi ulaştırdığımız bu gelişmişlik seviyesi sizlerin eseridir. Her birinize; görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar ilçemizi belirli bir yaşanmışlık seviyesine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Sultanbeyli’de daha çok yapacak işimiz var diyen Başkan Keskin, “Bizden beklenen aynı hızda, aynı kalitede devam etmek. Bu çizgiyi aşağı çekmeyeceğinize olan inancımız tamdır” dedi.
Adaylık sürecine de değinen Başkan Keskin, “Bildiğiniz üzere ilçemizden AK Parti’den yeniden aday olarak gösterildim. Bu süreçte, hiç hız kesmeden ilçemizde vatandaşlarımızın hasretle beklediği kronikleşmiş meseleleri çözmek için çabalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda hükümetimiz de bizden desteklerini esirgemiyor” ifadelerini kullandı.
 İnsan Odaklı Hizmet
Sultanbeyli’de şeffaf, özverili ve insan odaklı bir çalışma anlayışını inşa ettiklerini ifade eden Başkan Keskin, bu anlayışın değişmeden devam edeceğini belirtti.
Sultanbeyli’de yapılan çalışmalarda belediye personelinin büyük emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Keskin, çalışanların ve ilçe halkının ortada dolaşan seçim dedikodularına itibar etmemesini istedi.
Başkan Keskin’in konuşmasının ardından Başkan Danışmanı Reşat Atalar personel adına hizmetlerinden dolayı Keskin’e teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Ardından BEM-Bir-Sen 8 Nolu temsilciliği ve Hizmet İş Sendikası temsilciği de Başkan Keskin’e çiçek ve plaket takdim etti.

Exit mobile version