Wushu Şampiyonası’nda Sultanbeyli’ye 4 Altın Madalya

Yayın: 13:29 - 06.02.2014
Güncelleme: 13:29 - 06.02.2014

 

Ocak ayında Sakarya da düzenlenen wushu gençler bay ve bayan Türkiye Şampiyonası’nda Sultanbeyli Akça Spor Kulübü başarı ile döndü. Sporcular şampiyonanın ardından Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Dursun’u makamında ziyaret etti.

 

İstanbul Şampiyonası’nda 6 altın olmak üzere toplam 9 madalya alan Akça Spor Kulübü sporcuları Türkiye Wushu Şampiyonası’na katıldılar. Türkiye Şampiyonası’nda da büyük başarı elde eden genç sporcular, Başkan Yardımcısı Necdet Dursun’u makamında ziyaret etti. Wushu gençler bay ve bayan Türkiye Şampiyonası 600 sporcunun katılımıyla Ocak ayında Sakarya’da gerçekleşti. Şampiyona da Akça Spor Kulübü’nün 10 sporcusu 4 altın,1 gümüş, 2 bronz toplam 7 madalya ile Sultanbeyli’ye döndü.

 

Başkan Yardımcısı Necdet Dursun şampiyonanın ardından sporcuları makamında kabul etti. Sultanbeyli’de son dönemde spor da büyük gelişmeler olduğunu kaydeden Dursun, bir süre sporcularla ve antrenör Niyazi Akça ile sohbet etti.

 

Antrenör Niyazi Akça ise şampiyona için çok disiplinli ve sıkı çalıştıklarını, başarılarının asla tesadüf olmadığını ifade etti. Akça, ayrıca desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ve emekleri geçen herkese teşekkür etti. 

 

Exit mobile version