KARTAL’DA YELKEN YARIŞLARI

Yayın: 13:46 - 01.07.2009
Güncelleme: 13:46 - 01.07.2009

Yelken Yarışları 8 yelken kulübünün katılımıyla, Kartal Dragos Koyu’nda 4 ve 5 Temmuz’da yapılacak.

Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kapsamında, Kartal Belediyesi ile Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü (MDYİK) işbirliğiyle, 4 ve 5 Temmuz’da Kartal’da Yelken Yarışları yapılacak. Hafta sonu Kartal Sahilyolu Dragos Koyu’ nda yapılacak yarışlar, saat 13:00’de başlayıp 16:30’da sona erecek. 5 Temmuz Pazar günü saat 17:00’de yapılacak ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verilecek.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamındaki yarışlara; Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, Marmara Yelken Kulübü, Kalamış Yelken Kulübü, Çayırova Şişe Cam Kulübü Yelken Şubesi ve İzmit Yelken Kulübü’nün optimist takımları katılacak. Yarışlar, optimist sınıfına açık takım yarışı şeklinde düzenlenecek. 7-14 yaş arası beşer sporcudan oluşan sekiz takım katılacak. Elemelerde Optimist Dünya Şampiyonası yarış sıralama sistemi uygulanacak.

Ödül töreni ve kutlamalar 5 Temmuz Pazar günü, MDYİK arkasındaki anfi tiyatroda saat 17.00’de ilçe protokolü, Yelken Federasyonu ve kulüp temsilcilerinin yanı sıra davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecek. Törende dereceye giren ilk üç takıma kupa, yarışmacılara madalya, takım antrenörlerine plaket ve katılan tüm sporculara ise sertifika verilecek.

Exit mobile version