SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Adalar Baykal’ı Ağırladı

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve kurmayları Prens adalarına adeta çıkarma yaptı. Kılıçdaroğlu ve Sevigen ile birlikte Büyükada’ya gelen CHP liderini partililer ve vatandaşlar karşıladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Adalar ve Maltepe İlçesi’nde bazı hizmetlerin açılış törenlerine katıldı.  CHP Lideri Baykal’a Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Sevingen, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, KaryapsanYönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Özgür Nas’ta eşlik etti.

baykal-aciliss-maltepe

 

TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI

CHP Lideri deniz Baykal’ı ve beraberindekileri Büyükada İskelesinde partililer ve vatandaşlar karşıladı.” Adamıza hoş geldiniz. Türkiye sizinle gurur duyuyor. Başbakan Baykal” şeklinde sevgi gösterisinde bulunan partililer CHP liderine adaya ayak basışında bir buket çiçek sundular. Adalar Belediyesi önünde Folklor gösterileri ile karşılanan Baykal, daha sonra Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu’un Makam odasında bir süre dinlendi ve partililerle sohbet etti. Daha sonra toplantı salonuna inen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Belediye çalışanlarının toplu sözleşme imza törenine katıldı.

ADA YAĞMALANMIŞ”

Adalar Belediye Başkanı Dr.  Mustafa Farsakoğlu, toplu sözleşme imza töreninden sonra yapmış olduğu  bilgilendirme  konuşmasında, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin engellemeleri ile  karşılaştıklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin  adeta ada halkını cezalandırdığına vurgu yaptı ve “ Sayın Genel Başkanım, adamızı hoş geldiniz. Sizleri  adalar İlçesi’nde ağırlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanım, belediye binamızın üzerinde tam 21 haciz kararı var. Birim binamız arsa olarak gözüküyor. Yani bu bina kaçak olarak gözüküyor. Adalar tam manası ile yağmalanmış ve talan edilmiş. Adaların en büyük sorunu sağlık ve ulaşım. Her türlü engellemelere rağmen hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

 

Başkan Farsakoğlu, bu arada Pers Adaları olarak tarihe geçen Büyükada, Heybeli, Burgaz, Kınalı ada ve Sedef adası  ile ilgili tarihi, coğrafi  ve 7 ay içerisinde gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi sundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, Adalar Belediyesine birer Cankurtaran yardımında bulunan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e ve Kadıköy’ün duayen Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e Adalar belediyesine olan katkı ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

CHP Lideri Baykal, “ CHP Genel Başkanı olarak, adalar halkının 29 Mart Yerel seçimlerinde Sayın Mustafa Farsakoğlu’un seçtikleri için yürekten teşekkür ediyorum. 25 yıl sonra bu buluşma mutlu sonla gerçekleşti. 25 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sosyal Demokrat anlayışı adalarda bir türlü yönetime gelemedi. Ama öyle anlıyorum ki, hazırlıklı gelmişiz. Halkımızın, toplumumuzun bekleyişlerini doğru tanıyarak gelmişiz. Bundan sonra kolay kolay gitmeyeceğimizi söyleyebilirim”şeklinde ki sözleri coşkuyla alkışlandı.

AÇILIŞ YAPTI

Baykal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Adalar gerçekten İstanbul’umuzun çok özgün, çok nitelikli ve heryerde bulanmayan bir yaşam alanı. Adalar esrarengiz bir tarafı olan çok önemli bir yaşam bölgesi. Tarihi zenginliği açık, toplumsal yapısı, kültürel yapısı ve mutluluğu, farklı geleneklerden gelen insanların, farklı etnik kimliklere mensup olan insanların, farklı inaçlara mensup olan insanların buralarda mutlu bir şekilde yaşadıkları ve kaynaştıkları her açıdan sevindiricidir” diye konuştu. Baykal, daha sonra Acil Müdahale İstasyonunun açılış törenine katıldı, İstasyonun açılış kurdelesini kesti.

 

 

 

 

 

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]