Bir Günde 3 Açılış

Yayın: 07:51 - 24.02.2014
Güncelleme: 07:51 - 24.02.2014

Sultanbeyli’nin çehresi yapılan çalışmalarla güzelleşirken, çocuklara ve vatandaşlara da yeni yaşam alanları oluşturuluyor. Bir süre önce yapımı tamamlanan üç park, aynı gün vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Sultanbeyli Belediyesi çevre düzenlemeleri konusunda her geçen gün yeni bir hizmete imza atıyor. Bu kapsamda kısa süre önce bitirilen parklardan üçü, aynı günde ilçe sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Yapılan çalışmalarla yenilenen parklar, eski görüntülerinden bir hayli uzaklaştı.
İbrahim Dede Parkı
Hamidiye Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde 1760 metrekare alana kurulan İbrahim Dede Parkı yenileme çalışmaları kapsamında revize edildi. Bu süreç içerisinde adeta baştan inşa edilen park, modern oyun gurupları, mobilyalar ve spor aletleriyle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.
Eşrefbey Parkı
Yine Hamidiye Mahallesi’nde 1115 metrekare alanı bulunan Eşrefbey Parkı da eski görünümünden kurtarılarak daha kullanışlı bir hale getirildi. Parkın futbol ve basketbol alanları yenilenerek, çocukların ve vatandaşların spor yapabileceği bir alan haline dönüştürüldü. Parka ayrıca modern oyun grupları, spor aletleri ve mobilyalar eklenerek vatandaşların dinlenmeleri için alanlar oluşturuldu.
Cemre Sokak Parkı
Aktutan Deresi ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından mevcut eski park yenilenerek büyütüldü. Daha güvenli, daha sağlıklı daha yeşil ve daha estetik bir şekilde yeniden tasarlanan Cemre Sokak Parkı, eski görüntüsünden uzak bir hal aldı. Cemre Sokak Parkı’nda yapılan genişletme çalışmaları sonucunda 1100 metrekare olan park, yapılan çalışmanın ardından 1850 metrekare olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Açılış Programları
Açılış Tarihi: 23 Şubat Pazar
Hamidiye Mahallesi, İbrahim Dede Parkı, Saat:13.00
Hamidiye Mahallesi, Eşrefbey Caddesi Parkı, Saat: 14.00
Abdurrahmangazi Mahallesi, Cemre Sokak Parkı, Saat: 16.00

Exit mobile version