Şahanoğlu, Kırat’ı Şahlandıracak!..

Yayın: 15:04 - 04.03.2014
Güncelleme: 15:04 - 04.03.2014

DP.Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu ve Meclis üyesi Adayları Soğanlık ve Yakacık’tan sonra Kartal esnafınada  “ Hayırlı işler” ziyaretinde bulundular.

Özellikle eski ve köklü Kartal’lıların her gün bir araya geldikleri Kahvehaneleri bir bir ziyaret eden Şahanoğlu ve meclis üyeleri adayları beklenilenden çok fazla ilgi ile karşılandılar.
ETKİLİ BİR KONUŞMA YAPTI
Kartal ‘ın tanınmış esnaf erbabından Eyüp Yaşin’in Esnaflar Kıraathanesinde kısa fakat etkili bir konuşma yapan Müslim Şahanoğlu, “Bizim Nutuk atacak zamanımız yok arkadaşlar. Geçmişimiz var geleceğe iyi bakıyoruz. Türkiye’yi çıkmazdan ve bu kavgadan kurtarmak için Demokrat Parti olarak MERKEZ SAĞI YENİDEN TOPARLIYORUZ. Lüzumsuz yerlere gitmiş oylarınıza DP olarak talibiz. Demokrasiye inandık kendimizi tanıtıyoruz. Ve diyorum ki, vatandaşlarıma Allah rızası için SANDIK BAŞINA GİDİN. İnandığınız ve güvendiğiniz partinize oy verin” çağrısında bulundu.


“ KARTAL’A HİZMET İÇİN GELİYORUM”
Tecrübeli siyasetçi ve belediyeci Şahanoğlu, sözlerini şöyle noktaladı: “ Ama Sandık başına mutlaka gidin, inandığınız ve güvendiğiniz partinize OY verin. Denenmişleri bir daha denemeyin.” Benim oyumdan ne çıkar” demeyin arkadaşlar. Kartal’a hizmet için geliyorum tanıtım Broşürümü okuyun ve “ Bu aday bu işi yapabilirmi, yapamazmı” deyin. Mevcut Belediye Başkanı, geçmiş Belediye Başkanları ve adayları. Benden daha mükemmel belediyecilik bilgisi, tecrübesi varsa oylarınızı onlara verin.Çünkü bunlar size göre daha layıktır.Hepinize saygılar sunuyorum” şeklindeki konuşması coşkuyla alkışlandı….Haber-Foto: Fethi Satıcı

 

 

 

 

Exit mobile version