SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’dan 3 gol 1 puan

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Spor Toto 2.lig’in 25.haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe ile karşılaşan Kartalspor 3 gol attığı karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

İzmir Dyo Alsancak Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Erzurum bölgesi hakemlerimizden Bora Budak yönetirken yardımcılıklarını Yavuz Bahadır Ordu, Erhan Gündoğdu ve Cihat Çelikdağ üstlendi. Göztepe’li oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmada Kartalspor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında etkili olmaya başladı.

5.dakika da ceza sahasının sol çaprazından Burak topla buluşmadan kaleci Tolgahan kalesini terk ederek topa müdahale etti bu pozisyonda Tolgahan sakatlık yaşadı ve sağlık ekipleri oyun alanına girerek ilk müdahaleyi yaptı.

6.dakika da kaleci Osman Kurtuldu’nun degajı savunma arkasına düştü, topu takip eden Burak Akdiş topu önüne aldı kaleciyle karşı karşıya kalan Burak sert vurdu Tolgahan’ın müdahalesi yetersiz kalınca top Göztepe ağlarıyla buluştu. 0-1 Gol pozisyonundan sonra yerden kalkamayan Tolgahan’ın yapılan kontroller sonrasında oyuna devam edemeyeceği bildirilirken Göztepe karşılaşmanın başında mecburi oyuncu değişikliğine gitti.

13. dakika da Mesut Uzun sol kanattan taşıdığı topu Fırat’a aktardı, Fırat ceza sahasına ortaladı, kaleci Egemen dokundu arkada Okan topla buluştu ve ceza sahası dışındaki Uğur’un önüne yerden bir pas gönderdi, Uğur bekletmeden vurdu savunma araya girdi ve tehlikeyi önledi.

20.dakika da Göztepe atak yönünün sağından kaleyi çaprazdan gören bir pozisyondan serbest vuruş kazandı. Göztepe’den topun başına geçen Osman Fırat doğrudan kaleye vurdu kaleci Osman Kurtuldu’nun yumrukladığı top Hasan Ali Durtuluk’un önünde kaldı, Hasan’ın şutu üstten dışarı çıktı.

22.dakika da Mesut atak yönünün sağında ceza sahasının yan çizgisinin hemen önünde düşürüldü serbest vuruşu Fırat kullandı savunma uzaklaştırdı Mesut ceza sahası dışında topla buluştu vuruşunda savunma araya girerek topu uzaklaştırmaya çalıştı bu sefer Burak Akdiş topla buluştu, Aytek’in presi altında Burak savunma arkasına topu attı o noktada hiçbir Kartalspor’lu oyuncu olmayınca Göztepe savunması topun dışarı çıkmasına izin verdi.

24.dakika da Uğur Utlu, Cihan Yılmaz’a baskı yaptı ve topu kazandı rakip yarı alanda ilerledi Burak Akdiş’le topu buluşturmak istedi fakat Alper araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

25.dakika da Burak Akdiş orta alanda topla buluştu, atak yönünün sağında koşu yapan Okan’a ara pasını attı, topla buluşan Okan Ersel’le topu buluşturdu, ceza sahası içerisinde son çizgiye kadar inen Ersel içeriye çevirmek istedi fakat top oyun alanını terk etti.

26. dakika da Burak rakibinden aldığı topu savunma arkasına koşu yapan Ersel’e pas olarak gönderdi fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

33. dakikada Kartalspor orta alanda rakibine pres yaparak topa sahip oldu, Burak Akdiş ceza sahası solunda orta yapacak pozisyon bulamayınca Mesut’la topu buluşturdu, Mesut ceza sahası sol çaprazından girerken ayağının dışıyla pas vermek istedi fakat top rakibe gitti.

34.dakika da Cihan Yılmaz sağ taraftan ceza sahası içerisine girdi kaleci Osman’dan kurtulan Cihan açısını kaybedince arkadan desteğe gelen Halil’e çıkartmak istedi, kale önünde topa Azad müdahale etti kaleci Osman’a topu kazandırdı.

38.dakika da Mesut sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası arkasına doğru ortasını yaptı, Okan gelişine tekrar ceza sahasına göndermek istedi fakat topun şiddetini ayarlayamadı.

39. dakika da Cihan orta sahada topla buluştu rakiplerinden kurtardığı topu Kartalspor savunması arkasına koşu yapan Şaban Genişyürek’le buluşturdu, bu pozisyonda Şaban topu Kartalspor ağlarına bıraktı. 1-1

42.dakika da Mesut sol kanatta Burak Akdiş’le topu buluşturdu, Burak rakibine rağmen ceza sahasına ortasını yaptı Ersel Aslıyüksek bu pozisyonda çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı, topu kaleci Egemen’in yetişemeyeceği noktaya göndererek Kartalspor’u tekrardan öne geçiren golü kaydetti.

43.dakika da Göztepe kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda serbest vuruş kazandı, atışı kullanmak üzere topun başına Osman Fırat ve Halil Akbunar geçti, Halil dokundu Osman vurdu Kartalspor kalecisi Osman Kurtuldu bu pozisyonda topu çeldi, top Alper’in önünde kaldı Alper uygun pozisyon ararken Kartalspor savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

45.dakika da rakip yarı alanın ortalarında Azad’a faul yapıldı, serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Azad savunmanın arkasına sarkan Onur’a pasını aktardı Onur dokundu kaleci Egemen bu pozisyonda dikkatliydi.

45+4.dakika da Ersel hızlı gelişen Kartalspor atağında sağ kanattan taç çizgisine yakın bir bölgede topa sahip olmaya çalışırken Aytek’in dirsek darbesiyle yerde kaldı, bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi Bora Budak Göztepe lehine faul çalınca Kartalspor yedek kulübesi bir anda ayağa fırlayarak karşılaşmanın hakemine itiraz etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı tamamlandığında konuk ekip Kartalspor soyunma odasına galibiyetle giren taraf olurken ikinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi Göztepe oldu.
47.dakika da Kartalspor savunmanın sağında topu uzaklaştıramayınca Cihan topa sahip oldu, ceza yayının üzerinden vuruşunu yaptı Osman topu çeldi sağ tarafta Hasan topla buluştu şut orta karışımı vuruşuna Şaban ayak koyarak skorda dengeyi sağladı. 2-2

52.dakika da sağ kanatta ceza sahasına yakın bir bölgede Fırat rakibini düşürünce karşılaşmanın hakemi serbest vuruşa hükmetti, Osman Fırat’ın ön direğe yerden sert ortasına Tolga dokundu savunmaya da çarpan top Kartalspor ağlarıyla buluştu 3-2

56.dakika da Ramiz savunmanın sağında topla buluştu rakip ceza sahasına kadar yaklaştı Ersel’le topu buluşturdu Ersel rakibi tarafından düşürülünce Kartalspor serbest vuruş kazandı Kartalspor adına serbest vuruşu Azad kullandı savunma uzaklaştırdı, Ramiz ceza sahası dışında topla buluştu şutunda top üstten dışarı gitti.

60.dakika da Kartalspor’un kullandığı serbest vuruşta top savunmadan döndü ve top tekrardan atışı kullanan Mesut’un önünde kaldı Mesut tekrar ceza sahasına ortaladı Burak arka direkte topla buluştu, ortasında Ersel topu ceza sahası dışındaki Uğur’un önüne bıraktı Uğur çok sert vurdu top savunmanın eline çarptı fakat karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam dedi.

68.dakika sol kanatta Okan’ın ortasına Uğur Utlu kafayı vurdu top Egemen’in kucağında kaldı.

70.dakika da Kartalspor sol kanattan Okan, Fırat’la verkaç yaptı kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda Ramiz’le topu buluşturdular Ramiz çok sert vurdu top direğin dibine çarparak oyun alanına döndü ve Göztepe savunması topu uzaklaştırdı.

73.dakika da Kartalspor savunması topu kaybetti Cihan topa sahip oldu savunma arkasına koşu yapan Halil’le topu buluşturdu Halil müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

74.dakika da Şaban Genişyürek sol kanattan topu taşıdı rakiplerinden kurtularak ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat o vurmak yerine Cihan’a gol attırmak isteyince önemli bir pozisyonu değerlendirememiş oldular.

75.dakika da Kartalspor gole çok yaklaştı ceza sahasına doğru gönderilen topu Burak Göksel göğsüyle istediği gibi önüne alamasa da topa sahip oldu ve vuruşunu yaptı kaleci Egemen’in çeldiği top tekrar Burak Göksel’in önünde kaldı, Burak bu sefer altıpas çizgisi önündeki Ersel’e pasını aktardı Ersel bekletmeden vurdu top kale direğine çarparak oyun alanına döndü savunma topu taca gönderdi.

76. dakika da taç atışını Burak Akdiş kullandı topla buluşan Azad yanındaki Ramiz’i gördü Ramiz ceza sahası içerisindeki Burak Göksel’le topu buluşturdu Burak geriden gelen Ersel’e topu bıraktı Ersel sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak skorda dengeyi sağladı. 3-3

78.dakika da Onur Nasuhoğulları ceza yayı üzerinde Cihan’ı düşürünce Göztepe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı Kartalspor sekiz oyuncuyla baraj kurdu Cihan Yılmaz atışı kullandı top barajdan döndü.

81.dakika da Ersel rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir mesafede Alper tarafından düşürüldü kullanılan serbest vuruşta ceza sahsı içerisinde Okan’dan önce savunma araya girerek topu taca gönderdi.

85.dakika da Şaban ceza sahası sol çizgisi tarafında düşürülünce karşılaşmanın hakemi Göztepe lehine serbest vuruş kararı verdi. Cihan’ın kullandığı atışı ön direkte Azad kafayla karşılayarak topu kornere gönderdi.

88.dakika da hızlı gelişen Kartalspor atağında Burak Göksel sağ kanattan ortaladı, arka direkte Okan Yıldız topa vurmaya hazırlanırken rakibi tarafından düşürüldü karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda penaltı düdüğü çalamadı.

90.dakika da hızlı gelişen Göztepe atağında atak yönünün solunda Zafer Aydoğdu Şaban Genişyürek’i düşürünce Göztepe serbest vuruş kazandı. Ceza sahası içerisine kullanılan atışı Osman yumruklayarak kornere gönderdi. Sağ taraftan köşe vuruşunu Alper Kalemci kullandı, arka direkte müsait pozisyondaki Cihan kafayı vurdu top az farkla dışarı gitti.

Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edilirken bu ilave dakikalarda her iki takımda skoru değiştirecek golü bulmadı ve karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

Göztepe: 3 – Kartalspor: 3

Stat: Dyo Alsancak
Hakemler: Bora Budak, Yavuz Bahadır Ordu, Erhan Gündoğdu

Göztepe: Tolgahan (Dk. 9 Egemen), Aytek, Sabutay, Şaban, Cihan, Tolga, Halil, Osman, Fatih (Dk. 46 Alper), Ramazan, Hasan Ali (Dk. 66 Enes)

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Ramiz, Zafer, Onur, Okan, Mesut (Dk. 69 Burak Göksel), Uğur, Fırat, Azad, Ersel (Dk. 90+2 İlkay), Burak Akdiş (Dk. 83 Muharrem)

Goller: Dk. 39 ve 47 Şaban, Dk. 52 Tolga (Göztepe), Dk. 6 Burak Akdiş, Dk. 41 ve 75 Ersel (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 45+1 Tolga, Dk. 60 Aytek (Göztepe), Dk. 63 Burak Akdiş, Dk. 52’ Okan, Dk. 84’ Azad (Kartalspor)

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]