İkinci El Makine Pazarında Yenilik

Yayın: 14:44 - 12.03.2014
Güncelleme: 14:44 - 12.03.2014

İkinci El Makine Pazarında Yenilik

Uzun yıllardır İspanya, İtalya, Almanya gibi ülkelerde operasyonlarını yürüten ikinci el makine pazarı Surplex, Türkiye’ye açılıyor. Operasyonlarını Türkiye’ye de taşıma kararı alan Surplex, endüstriye yeni bir soluk getirecek.

Online açık artırmalar aracılığıyla satışlarını gerçekleştiren firma, dünyanın dört bir yanından kullanıcıları bir araya getiriyor. Yeni iş yeri açmayı düşünen veya yeni yatırım alanları arayanlar için oldukça kullanışlı bir platform sunan sitenin fiyatları da piyasayla rekabet eder nicelikte. Zira, sermaye yönünden imkanları kısıtlı olan fakat kaliteli ürünler almak isteyen üreticiler, bakımları yapılmış ve kontrolleri tamamlanmış makineleri oldukça uygun fiyatlara alabiliyor.

Surplex’in sunduğu tasfiye, montaj, lojistik, değerleme, danışma gibi “gerçek” servisler ise makinelerin güvenilirliğini perçinliyor. Uzmanlar tarafından değerlendirilen makineler, alıcılara yeniymiş gibi teslim ediliyor.

Ayrıca nakit sıkıntısı olan ya da atölyesinde yeni makinelere yer açmak isteyen müşterilerden makine alımı yapan Surplex yine gümrük işlemlerinden pazarlamaya kadar bütün işlemleri hallederek, müşterinin yükünü hafifletiyor.

Surplex’in servisleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version