Kartallılar “Bahara Merhaba” Konserinde Buluştu

Yayın: 12:41 - 18.03.2014
Güncelleme: 12:41 - 18.03.2014

 

 

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği “Bahara Merhaba” konserinde ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılarak finale kalan Kartallı Ersin Yılmaz ve Türkiye’nin sevilen Pop sanatçılarından Yusuf Güney Kartallı Meydanında sevenleri ile buluştu.

 

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bahara Merhaba konserinde ilk olarak Ersin Yılmaz sahne aldı. Kartallı müzisyenlerden oluşan orkestrasıyla sahne alan Kartallı Ersin Yılmaz, Ahmet Kaya eserlerinin çoğunlukta olduğu şarkıları seslendirdiği sahne performansı ile Kartallı hemşerilerine eğlence dolu dakikalar yaşatırken zaman zaman sevenleri ile düet yaptı.

 

 

Ersin Yılmaz’ın ardından Türk Pop Müziği sanatçısı Yusuf Güney sahne aldı. Yağan yağmura aldırış etmeyen Kartalılar coşku ile Yusuf Güney’in şarkılarına eşlik ettiler. Yusuf Güney, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e kendisine Kartallılarla birlikte olma şansı tanıdığı için teşekkür etti. Konser sonrası Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Yunus Güney ve Ersin Yılmaz ‘a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Exit mobile version