Harley-Davidson® Tırı 5 Nİsan’da İstanbul’da

Yayın: 10:17 - 19.03.2014
Güncelleme: 10:17 - 19.03.2014

Maceraya Yol Açın:

Harley-Davidson® Tırı 5 Nİsan’da İstanbul’da

Harley-Davidson’ın 2014 serisinden yepyeni RUSHMORE Touring modelleri de dahil olmak üzere 23 farklı Harley-Davidsonmotosikletini taşıyan dev Harley-Davidson tırı, 5 Nisan’da iki günlüğüne İstanbul’da olacak.

Harley-Davidson tırı 16 ülkeyi kapsayan turun Türkiye ayağı kapsamında, İstanbul’u ziyaret ederek motosiklet tutkunlarına kendileri için en uygun Harley-Davidson’ı test etme ve seçme fırsatı sunacak.

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson’ın motosiklet tutkunlarını özgürlükle tanıştıran dev tırı,Harley® on Tour Projesi’nin Avrupa etabı kapsamında 5 ve 6 Nisan’da ilk durağı olan İstanbul’da olacak. 2014 serisinden yepyeni RUSHMORE Touring modelleri de dahil olmak üzere23 farklı modeli taşıyan tır, İstanbullulara Harley-Davidson ruhu ile tanışma, yeni modeller hakkında bilgi alma ve motosiklet ehliyeti olan herkese heyecan verici deneme sürüşü yapma fırsatı sunacak.

Motosiklet tutkunlarına kendileri için en uygun Harley-Davidson’ı test etme ve seçme fırsatı sunan Harley-Davidson Tırı’nın sonraki durakları ise Ankara, Antalya ve İzmir olacak. Dev tır, 12-13 Nisan’da Ankara’da, 19-20 Nisan’da Antalya’da ve 26-27 Nisan tarihlerinde İzmir’de Harley-Davidson tutkunları ile buluşarak Türkiye turunu tamamlayacak.

Kısa bir süre Türkiye’de olacak Harley®on Tour tırındaki yeni modelleri görmek ve deneme sürüşü yapmak isteyenler, önceden rezervasyon yaptırarak bu etkinlikte yer alma şansı yakalayabilecek.

Harley-Davidson tutkunlarına test sürüşü olanağı ve en uygun Harley-Davidson’ı seçme fırsatı sunan etkinlikler, rezervasyon ve son model Harley-Davidson modelleri hakkında detaylı bilgi almak için www.h-d.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version