SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kick Boksun Yarı Ağır Siklet Şampiyonu, Glory 15’te belli olacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kick Boksun Yarı Ağır Siklet Şampiyonu, Glory 15’te belli olacak!

Ringlerin Kralı “TYRONE Spong” Da Glory15 İstanbul’da Ringe Çıkmak İçin Gün Sayıyor!

  • 185 ülkeden milyonlarca kick boks meraklısının heyecanla takip ettiği Glory World Series heyecanı, 12 Nisan’da Ülker Sports Arena’da yaşanacak. Dünyanın en iyi kick boksçularını ringte buluşturacak olan Glory15 İstanbul için geri sayım başladı!

  • İkinci kez İstanbul’da düzenlenecek olan Glory15 İstanbul’un bu seneki sürprizi Yarı Ağır Siklet Dünya Şampiyonluğu Turnuvası… 9 dünya şampiyonluğu bulunan “King of the Ring” lakaplı Tyrone Spong, uluslararası gururumuz “Türkün Gücü” lakaplı Gökhan Saki, Brezilyalı Saulo Calavari ve Avustralyalı Nathan Corbett şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

  • 2009’da Gökhan Saki’nin mağlup ettiği Surinamlı Tyrone Spong’un bu spora yeni başlayan gençlere ve Saki’ye mesajı var: “Başarının yolu sadece çalışmak değil; disiplinli çalışmaktır! Her maç benim için ayrı bir his ayrı bir heyecandır. Örneğin Glory15 benim için oldukça özel. Yıllar önce karşılaştığım ve yenildiğim Gökhan Saki ile uzun zaman sonra şampiyonluk için tekrar karşılaşırsam kesinlikle mücadele dolu bir maç olacağı kesin…”

  • AVATAR olarak tanınan Atakan Arslan, Samet Keser ve Mücahit Kulak’ın ülkemiz adına dövüşeceği gecede; Nathan Corbett, Jonathan Oliviera, Janosch Nietlispach, Ziya Bayramov, Brian Collette, Mourad Bouzidi, Jhonata Diniz, Hesdy Gerges gibi dünyaca ünlü kick boksçular ringlerde zorlu mücadeleler verecek.

Kick boks ve adrenalin tutkunlarının her sene ilgiyle takip ettiği, farklı şehirlerden de büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen Glory15 İstanbul, 12 Nisan Cumartesi akşamı Ülker Sports Arena’da yapılacak. İzleyicilerin 13 ayrı karşılaşma ile kick boks heyecanına doyacakları gecede, dünyanın en iyi kick boksçularından biri olarak kabul edilen “King of the Ring” lakaplı Tyrone Spong Yarı Ağır Siklet Şampiyonluğu için mücadele edecek.

Daha önce Spong’u yenen “The Rebel” lakaplı kick boksçumuz Gökhan Saki’nin de yarı ağır sıklet şampiyonluğu için mücadele edeceği gecede, Atakan Arslan (Avatar), Samet Keser, Mücahit Kulak gibi sporcularımız da, kendi evlerinde, İstanbul’da şampiyon olmak için mücadele edecekler.

Tyrone Spong: “Hayranlarım için Gökhan Saki’den bir şampiyonluk alacağım var ”

Ülker Sports Arena’da 12 Nisan Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Glory15 İstanbul kapsamında Yarı Ağır Siklet Dünya Şampiyonası turnuvası da yapılacak. Turnuvada karşılaşacak olan ünlü kick boksçulardan biri de 28 yaşında, 1.88 boyunda ve 94 kilo ağırlığında olan Surinamlı Tyrone Spong. Ülkemizin uluslararası arenadaki gururu Türk sporcumuz Gökhan Saki ile 2009’da karşı karşıya gelen ve ringden mağlubiyetle ayrılan Spong, maça dair duygularını şu şekilde aktardı: “9 kez dünya şampiyonu oldum. Bunu hırsla, inatla ve gece gündüz çalışarak başardım. Gençlere; bu iş göründüğü gibi kolay değil diyorum. Gerekirse evinize gitmeyecek, ailenizi görmeyecek, ringlerde uyuyacak ve inanarak, disiplinli bir şekilde çalışacaksınız. En önemlisi de bu işte hiçbir zaman heyecanınızı kaybetmeyeceksiniz. Mesela benim için Glory15’in yeri ve heyecanı diğerlerine göre biraz daha farklı. Henüz 24 yaşındayken Türklerin kick boks kahramanı Gökhan Saki ile bir maçta karşılaşmıştık ve bu zorlu maçın sonunda Gökhan’a yenilmiştim. Kendisi başarılı bir sporcu ve onunla aynı ringde şampiyonluk için mücadele edip kazanmak benim için önemli; ondan bir şampiyonluk alacağım var. Glory15’de İstanbul’da ringe çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Yarı Ağır Siklet Şampiyonluğu için yarı finalde Tyrone Spong Brezilyalı Saulo Calavari ile Gökhan Saki de Avustralyalı Nathan Corbett ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalde kazananlar, şampiyonluk için mücadele edecek.

Dünyanın tanıdığı dev sporcular, Glory15’te!

185’i aşkın ülkeye canlı bağlantıyla aktarılacak olan yarışmada 77 kiloda AVATAR lakabıyla bilinen sporcumuz Atakan Arslan, Brezilyalı Jonathan Oliviera ile dövüşürken, Samet Keser 85 kiloda İsviçreli Janosch Nietlispach, Mücahit Kulak ise 77 kiloda Azerbaycanlı Ziya Bayramov ile karşı karşıya gelecek.

Biletler Biletix’te satışa sunuldu!

Glory15 İstanbul organizasyonu için 12 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da Ülker Sports Arena’nın kapıları açılacak. Maçlar, saat 18.00’da yapılacak iki açılış karşılaşması ile başlayacak. Altı Super Fight Serisi maçı için kick boksçular saat 19.00’dan itibaren ringe çıkacak. Bu mücadelelerin ardından Yarı Ağır Siklet Şampiyonluk Turnuvası maçları ve turnuva arasında iki Super Fight için sporcular ringde karşı karşıya gelecek. Glory15’e gelenler toplam 13 zorlu mücadeleye tanıklık edecek.

Biletix’in satışını gerçekleştirdiği etkinliğin biletleri VIP 1. Kademe 420 TL, Saha İçi 240 TL, 1. Kategori 95 TL, 2. Kategori 58.50 TL, 3. Kategori 36.50 TL ve 4. Kategori 25 TL olarak Biletix’ten satışa sunuldu. Satış sitesine şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.biletix.com/etkinlik/PBGLR/TURKIYE/tr

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]