SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

BOĞAZİÇİ AÇIK KARATE TURNUVASI BAŞLIYOR

Yayınlanma:
ABONE OL

27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası, İstanbul’da başlıyor. 4-6 Nisan günleri arasında yapılacak müsabakalarda karatenin yıldız isimleri Türk sporseverlerin karşısına çıkacak. Müsabakalar, ücretsiz izlenebilecek.

Ülkemizin en köklü uluslararası karate organizasyonu olma özelliğini taşıyan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası, dünya karatesinin önde gelen isimlerini İstanbul’da ağırlıyor. 4-6 Nisan günleri arasında 27’nci kez organize edilecek turnuvaya şu ana kadar 16 ülkeden yaklaşık 400 sporcu kayıt yaptırdı.

Büyükçekmece’de bulunan Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalar ümit, genç ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek organizasyonda toplam 37 dalda mücadeleler yapılacak. Madalyaların 33’ü ferdi, 4’ü de takım mücadelelerinde verilecek.

4 Nisan Cuma günü başlayacak turnuvanın açılış gününde ümit ve genç sporcular tatamiye çıkacak. 5 Nisan Cumartesi günü büyükler müsabakaları ile devam edecek organizasyonun son günü 6 Nisan Pazar, takım kata ve kumitede madalyalar sahiplerini bulacak.

1-4 Mayıs’ta Finlandiya’nın Tampere kentinde yapılacak 49. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi önemli buluşmalar arasında yer alan turnuva için İstanbul’a gelen dünya karatesinin yıldız isimlerini sporseverler ücretsiz olarak izleme imkânına sahip olacak.

2013’TE 112 MADALYA

Geçtiğimiz yıl 20-21 Nisan günlerinde yapılan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nda Türkiye madalya rekoru kırmıştı.
27 altın, 28 gümüş ve 57 bronz madalya ile genel klasmanda ilk sırayı alan Milli Takımımızın ardında 4 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya ile Suudi Arabistan ve 3 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya ile İtalya yer almıştı.
BASIN TOPLANTISI YARIN
27 yılı geride bırakacak Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nın basın toplantısı, yarın (4 Nisan Cuma) yapılacak. Aksaray’da bulunan Akgün Otel’de gerçekleşecek toplantı, saat 10.30’da başlayacak.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]