Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, kaldığı yerden devam!

Yayın: 12:42 - 05.04.2014
Güncelleme: 12:42 - 05.04.2014

Tuzla Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Şadi Yazıcı, yeni görevinin ilk gününde belediye personeli tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Yazıcı Tuzla’nın, tüm olumsuzluklara rağmen İstanbul’un en çok sözü edilen ilçesi olacağını söyledi.
Tuzla Belediyesi çalışanları 30 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez başkanlığa seçilen Şadi Yazıcı için bugün belediye binası girişinde sürpriz karşılama yaptı. Sürpriz karşılamaya belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Belediye Başkanı Şadi Yazıcı davul-zurna eşliğinde karanfil, konfeti ve maytaplarla karşılandı. Karşılamanın ardından çalışanlara seslenen Başkan Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’ni aile çatısı olarak nitelendirdi. Tuzla Belediyesi olarak hizmet anlamında iyi seviyede olduklarını ifade eden Başkan Yazıcı, “Gerek vatandaşa hizmet anlamında, gerekse işin en iyi noktaya gitmesinde gerekirse adil ve adaletli yönetim açısından. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda bunlara çok dikkat ettik. Öncelikle kurumsal manada aile olduğumuzu söyledik. İnşallah bu söylemimizi daha da güçlendirerek bir aile çatısı altında Tuzla Belediyesini götürmeye çalışacağız.” dedi.
“TUZLA HALKI BİZE GÜVENSİN”
Program sonunda makamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Şadi Yazıcı, çalışmalarının ileriye dönük misyonundan bahsetti. Yazıcı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar yapamayacağım bir şey söylemedim. Seçim sonrasının ilk haftasındayız. Mazbatamı dün aldım. Yeni görevimin ilk günündeyim. Bundan sonra da yalan söylemeyeceğim ve söylediklerimin yüzde yüz doğru vaadedmiyeceğim. Tuzla halkının bize güvenmesini ve tuzla halkının kendilerine asla babasının işi diye bakmadığı ve onların adına yönettiğim Tuzla Belediyesinde asla onları yanlış yönlendirecek, hak ve hukuklarını ihlal edecek hiçbir işe adım atmayacağımın sözünü veriyorum.”
“EN ÇOK SÖZ EDİLEN İLÇE TUZLA OLACAK”
İlçenin en büyük sorunu olarak kötü kokuyu işaret eden Başkan Yazıcı Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler üreterek bu sorunun üstesinden geleceklerini açıkladı. Yazıcı, ilçede bulunan tersane, organize sanayi, mezbahane, hayvan borsası gibi işletmelerin istihdam dışında dezavantaj oluşturduğunu belirtirken, tüm olumsuzluklara rağmen Tuzla’nın İstanbul’da en çok sözü edilen ilçe olacağı sözünü verdi.

Exit mobile version