SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sandık Kurulu Üyeleriyle Buluşma

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 30 Mart yerel seçimlerinde görev yapan sandık kurulu üyeleriyle biraraya geldi. Programa yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
30 Mart yerel seçimlerinde görevli sandık kurulu üyeleriyle biraraya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, emeklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Zorlu bir seçim dönemini başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Teşkilat olarak seçimlerde büyük çaba sarf ettik. Bizim son sıradaki meclis üyesi adayımızın şansı diğer partilerin ilk sıradaki adaylarından daha fazlaydı. Bunun bilincindeydik. Hakkımızda iftiralar atanların soluğunu milletimiz 30 Mart akşamında kesti” ifadelerini kullandı.

 
Kaçak Yapı Yapılmadı
Sultanbeyli tarihinde ilk defa seçim döneminde kaçak yapıya göz açtırılmadığını kaydeden Başkan Keskin, “İlçemizde bu dönemde ilk defa kaçak yapı yapılmadı. Milletimiz bize bu konuda çok büyük destek verdi” dedi. Çalışmalara kaldıkları yerden hızlı bir şekilde devam edeceklerini vurgulayan Başkan Keskin, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 
Programa katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “30 Mart seçimlerinden hiç tereddüt etmedik. Çalışmaya ilk başladığımızda kendimize 37 meclis üyesinin tamamını almayı hedef olarak koyduk. Bugün gelinen noktada 36 meclis üyemizi ilçe meclisine soktuk. Bugüne kolay gelinmedi. Seçim süreci zor bir süreçti. İftiralara maruz kaldık. Ama milletimiz bunlara itibar etmedi ve desteğini bizden esirgemedi” dedi.

sultanbeylı-sandık kurulu-uyelerı
Sandık kurulu üyeleriyle yapılan programa katılan Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Sultanbeyli teşkilatında görev yapan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. İlçemizin 37 meclis üyesi adayının 36’sını meclise gönderdiniz. Seçimlerde herkes uykusundan, rahatından oldu. Ama şuna emin olun ki daha kimse Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadar çalışmadı. O günde iki, üç miting yaptı” dedi.

 
Türkiye’nin kirli bir senaryoyla karşı karşıya olduğu bir dönemde seçimlere girildiğini ifade eden Ataş, “Her türlü iftiraların, her türlü montajın yapıldığı bir ortamda partimiz yine birinci çıktı. Her seçimde başımız dik olarak milletimizin karşısına çıktık. Karalama kampanyalarıyla seçimi yürütmeye çalıştılar ama sonuç alamadılar.
Millet 30 Mart akşamı onlara cevaplarını verdi. Oylarımızı artırarak seçimlerden başarılı çıktık. Kirli hesapların karanlık hesapların dönemleri geride kaldı. Milletimiz bir kez daha demokrasiye karşı oynanan hileleri bozdu ve bundan sonrada bozacaktır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]