SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Günay Restaurant’ta ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak fırtınası esti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin en nezih eğlence mekanı ve tek gazinosu

Günay Restaurant’ta önceki gece ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak fırtınası esti.

İstanbul’da uzun süredir sahneye çıkmayan Volkan Konak hayranlarının ısrarına dayanamadı ve sahne orucuna BVS Group’un amiral gemisi Günay’da son verdi.

Bu yılın ilk sahne programını gerçekleştiren Volkan Konak için hayranları Günay’ı kapılara kadar doldurdular.

Günay’da Volkan Konak’tan önce sahneye Yeliz çıktı. Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Yeliz, söylediği eski ve yeni şarkılarla dinleyicilerini adeta mest etti.

“BU AKŞAM BURADA DESTAN YAZILACAK”

Yeliz’den sonra alkışlar arasında sahneye çıkan Volkan Konak, ilk olarak ‘Yollar Bizimdir’ isimli şarkıyı seslendirdi. ‘Dostum, Dostum’ şarkısını ise yaklaşık 500 konuk ünlü şarkıcıyla birlikte söyledi. Volkan Konak, hayranlarının parçanın sadece nakarat kısmını değil, tamamını hep bir ağızdan ezbere söylemeleri üzerine şarkının bitiminde konuklara şöyle seslendi:

“Ha uşaklarım sütüm helal olsun size. Siz prova yapıp da mı geldiniz ? Belli çalışmışsınız; hepinizi tek tek tebrik ederim.”

Şarkı aralarında seyircileriyle sohbet eden, kimi zaman onları güldüren, kimi zaman ise anıları ve şiirleriyle hüzünlendiren Volkan Konak üçüncü şarkıdan sonra ise şunları söyledi:

“Bu akşam burada bir destan yazılacak. Çünkü bu akşam sanata ve müziği emek verenler, gönül verenler burada. Hiç kimse sizi buraya gelmeye mecbur etmedi. Sizler fedakarlık yapıp bizi onurlandırmak istediniz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kaptanınıza güvenin. Bankalarda işlem hatası olur, bizde olmaz. Biz şarkı söylerken hayatımızı ortaya koyarız. Sizler de bu hayatın içindesiniz.”

YAKIŞIKLI DEĞİLİM AMA KARİZMATİĞİM!

Sahnede sürekli seyircilerle diyalog halinde olan ünlü sanatçı; “Bizde her tür müzik var. Rock var, hicaz var, Karadeniz var. Tüm Türkiye’yi bölge bölge gezeceğiz birlikte” şeklinde konuştu.

Volkan Konak’ı dinlemeye gelen hayranlarının omdukça kalabalık bir koro halinde, her şarkıda sanatçıya eşlik etmesi üzerine ünlü şarkıcı orkestradaki arkadaşlarını şu sözlerle uyardı:

“Orkestra; bu asil insanlara layık olalım, nüanslı çalalım lütfen”
Orkestrasındaki müzisyenleri de dinleyicilerine tanıtan ve hepsinin kendisi gibi konservatuarlı olduğunu söyleyen Volkan Konak, müzisyenlere tek tek solo yaptırarak konuklara alkışlattı ve şunları söyledi:
Şarkı söyleyen, enstrüman çalan insan güzel insandır. Mesela ben yakışıklı değilim ama karizmatiğim. Müzisyenlere dikkatli bakın hepsi aydınlık yüzlüdür. Bilin ki müzisyenler nur yüzlü insanlardır.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Magazin
23 Nisan 2024
Dizisi final kararı alan Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklara geri mi dönüyor?

Dizisi final kararı alan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklar dizisine geri mi dönecek? Arka Sokaklar dizisi için yeniden görüşmelere başladı. İşte detaylar… NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Korkma Ben Yanındayım için final kararı verildi. Dizide rol alan Şevket Çoruh’a final kararı verilmesinin ardından eski dizisi Arka Sokaklar’dan yeniden teklif geldi. […]

Magazin
23 Nisan 2024
Katı Kişi Sendromu ile mücadele eden Celine Dion’dan cesur pozlar

Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, kapak kızı oldu. Celine Dion, bir dergiye cesur pozlar verdi. İşte detaylar… Katı Kişi Sendromu ile bir süredir mücadele içerisinde olan dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion, bir dergiye kapak kızı oldu ve cesur pozlar verdi. Celine Dion, sahneye döneceği günler için […]

Magazin
23 Nisan 2024
Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar! Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu canlı yayında birbirine girdi

Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar yaşandı. Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, canlı yayında birbirine girdi. İkiliyi Arto bile ayıramayınca programa reklam arası verildi. İşte detaylar… Söylemezsem Olmaz programında gergin anlar yaşandı. Program yorumcuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu, canlı yayında birbirlerine girdi. İkiliyi Arto bile ayıramayınca programda reklam arasına gidildi. Beyaz TV ekranlarında izleyici ile […]