ÖNCE KÜL OLDU SONRA YEŞERDİ

Yayın: 08:14 - 02.11.2009
Güncelleme: 08:14 - 02.11.2009

İstanbul un Anadolu yakası Pendik İlçesinde daha önce bir bölümü yanan Ormanın kararan görüntüsünü şimdi yeşil tonuyla süsleyen Pendik’li binlerce gönüllü 5000 Fidanı hibe eden Hayır sever iş adamı aynı zamanda Pendik’lilerin Nevzat Babası diye bilinen Camcı Nevzat Bayramlılar ile birlikte bu sevinci yaşadılar.

Bu arada Fidan dikenler arasında Kütahya Vali yardımcısı Haluk Saygı ve Pendik Milli eğitim mdr. Bahattin Göç, vede Gaziler vardı.

Bunun yanısıra Okul Öğretmenleri ve Öğrencilerde eşlik ederek bu güzel çalışmalarının yorgunluğunu toplu halde hatıra resim çektirip örnek temsil ettiler. Tam 50 yıldır Pendik,te her tür faaliyetlerde imzası bulunan İş adamı Nevzat Bayramlar ise ” -ben bu yaşa geldim ve kendi imkanlarımla yıllarca Pendik İlçesine hayırlı işler yaparak binlerce pilaketle ödüllendirildim 40 yıldır gelmiş geçmiş Üst düzey Bürokratların beni bu azimli ve gönüllü hizmetlerimden dolayı kutlayıp hatıra resim çektirdiklerinde işte o zaman anladımki hizmetin en hayırlısını yapmış olup şimdi onun rahatlığıyla huzuru bulduğuma inanıyorum dedi ve ekledi yaşım 60 olsada Allah bir 60 daha ömür verse bu hizmetimi devam ettiririm”  dedi.

Exit mobile version