Birimler arası Futbol Turnuvası Start Aldı

Yayın: 06:56 - 03.11.2009
Güncelleme: 06:56 - 03.11.2009

Kartal Belediyesi Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası Kartalspor Halı saha tesislerinde başladı.14 takımın iştirak ettiği Kurumlar arası Futbol Turnuvasının başlama vuruşunu Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, yaptı.

Yağmur Altında Oynandı

A-Grubunda Özel Kalem Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kartursaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kültür ve Şehircilik Müdürlüğü yer alırken,

B-Grubunda da Karyapsan, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü takımları yer aldı.

Özel Kalem Mağlup, M. Hizmetler Galip

Günün ilk maçında Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü karşılaştı. Özel Kalem Müdürü Ayhan Taş ve Trabzonspor un efsane futbolcusu Lemi Çelik’de forma giydiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, yaptı. Soğuk ve yağmurlu bir havadan oynanan karşılaşmayı Mali Hizmetler Müdürlüğü Kartal Özel Kalem Müdürlüğünü güzel bir oyundan sonra 6-2 mağlup etti. Başkan Öz, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen karşılaşmaları izledi.

Karyapsan Gözdağı Verdi

Bayan taraftarların bile izlediği Birimler arası Futbol Turnuvasının 2. karşılaşması KARYAPSAN ile Sağlık İşleri Müdürlüğü takımları arasında gerçekleşti. Karyapsan’ın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, eski Profesyonel futbolcusu Özgür Nas’ın da yer aldığı bu karşılaşmayı Karyapsan Sağlık İşleri Müdürlüğünü 4-3 mağlup ederek adeta rakiplerine gözdağı verdi. Başkan Öz, karşılaşma öncesi turnuvaya iştirak eden takımlara başarı dileğinde bulunarak şunları söyledi: “ Kartal Belediyesi Birimler arası Futbol turnuvasına iştirak eden takımlarımıza başarılar diliyorum ve sahada da özellikle centilmence futbol oynamanızı istiyorum. Bu tür turnuvalarının bir özelliğide personelimizin birimler arası kaynaşmalarını sağlamak olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.

Futbol turnuvasının final karşılaşmalarının üç hafta sonra gerçekleştirileceği öğrenildi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version