Özel Ahmet Şimşek Koleji’nde Muhteşem 23 Nisan kutlaması

Yayın: 06:47 - 25.04.2014
Güncelleme: 06:47 - 25.04.2014

 

Özel Ahmet Şimşek Koleji’nde Muhteşem 23 Nisan kutlaması

 

 

Umut çocuklarının dünyadaki ilk ve tek bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ahmet Şimşek Koleji’nde büyük bir coşku ile kutlandı.Lise-İlköğretim Genel Yöneticisi Sayın Yasemin Kumral Şimşek’in, Kurucu Sayın Ahmet Şimşek’in ve Okul Müdürü Hasan Delikenli’nin, dinleyenlere duygulu anlar yaşatan açılış konuşmasından sonra sahne alan yavrularımız günlerce süren yoğun çalışmalarından sonra, 2. ve 3. sınıf öğrencilerinden şiirler, ingilizce şarkılar, salsa, folklor,step, koro, bale, şiir ve modern dans ,halk oyunları gösterileriyle 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Atatürk’ ün Gençliğe Hitabesi, 6. sınıflar Gençliğin Ata’ ya cevabını okudular.

Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından hazırlanan jimnastik gösterileri ve diğer sunumlar izleyenleri adeta büyüledi.Ayrıca Yüzme Yöneticisi Nilay Şimşek  Yüzme Kulübünün minik öğrencileri il çapında yapılan yarışmalarda ilk ona giren öğrencilere madalyalarını verdiler.

 


Özel Ahmet Şimşek Koleji olarak yayınladıkları kutlama mesajında ;

”Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları olarak dünyadaki tüm çocukların bu anlamlı bayramını bir kez daha kutluyor ve bize bu mutluluğu armağan eden ölümsüz Atatürk’ümüzü önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz”. Dediler

Exit mobile version