BAŞKAN ZENGİN’E ANLAMLI ZİYARET

Yayın: 08:56 - 02.07.2009
Güncelleme: 08:56 - 02.07.2009

Türkiye Muharip Gaziler Derneği  İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Altunparlar Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’i ziyaret etti. Beraberinde 2. Başkan Yüksel Uzuner, Kurucu Başkan Em, Yrb. Güneş Abacı, Genel Sekreter Nihat Aslantaş, Üyeler Sadık Kaya ve Erdoğan Bilmişi makamında kabul eden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, konukları ile tanıştı ve onlarla sohbette bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

1974 Kıbrıs Barış  Harekâtına katılan gazilerimiz Başkan Zengin’e Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi olarak Dernek konusunda bilgi verdi. Derneğin amaç ve faaliyetlerini anlatan Başkan Sefa Altunparlar, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e üzerinde derneğin ablemi bulunan bir duvar saati ve Gazi rozeti hediye etti ve kendilerini kabul etmesinden dolayı Başkan Zengin’e teşekkür etti.

COYKUYLA KUTLANACAK

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Kıbrıs Gazilerini kabulde yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: “ Gazilerimizi her zaman yakandan takip eden, onlarla birlikte olmaktan haz duyan bir anlayışın ürünü olan insanlarız. Bu anlamda da bu anlamlı ziyaretten ben çok mutlu oldum. Bu nedenle de 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtının 35. Yıl Dönümünü Maltepe’de düzenleyeceğimiz Resepsiyon’da Kıbrıs Gazilerimizle ve halkımızla birlikte kutlayacağız. Bir araya geleceğimiz etkinlikte gazilerimizi insanlarımıza yeniden tanıtıp ve anlatıp özellikle vatan toprağının satıldığı şu günlerde, vatan toprağını korumak için kendilerini tehlikeye atan insanlarımızın kimler olduğunu, toprağımızı da satanların kimler olduğunun ayırımını çok iyi yapmamız gerektiğini düşündüm” ifadesini kullandı.

Zengin, Kıbrıs’taki son gelişmeleri  de endişe ile izlediğini sözlerine ekledi.

FETHİ  SATICI


Exit mobile version