SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Türk Eğitim Vakfı 47. Yılında Ata’nın Huzurundaydı

Yayınlanma:
ABONE OL

1967 yılında tohumları atılan, bağışçılarının desteği ile kök salarak yarım asırlık bir çınara dönüşen ve gölgesinde yüz binlerce öğrenci yetiştiren Türk Eğitim Vakfı (TEV), 47. kuruluş yıldönümünde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundaydı. TEV Ankara Şubesi tarafından 4 Mayıs’ta Anıtkabir’de düzenlenen törene TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, TEV Ankara Şube Başkanı Ömer Turna, bağışçılar, bursiyerler ve tüm TEV destekçileri katıldı.

 

Kurulduğu günden beri Türkiye’nin eğitimle aydınlanacak yarınları için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV), 47nci kuruluş yıldönümü olan 4 Mayıs 2014 Pazar günü Anıtkabir’de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. TEV Ankara Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, TEV Ankara Şube Başkanı Ömer Turna ile Ankara’da bulunan TEV bağışçıları ve bursiyerler katıldı.

Yaklaşık 650 kişinin katıldığı törende Atatürk’ün Mozolesi’ne çelenk sunan TEV Genel Müdürü Yıldız Günay ve Ankara Şube Başkanı Ömer Turna,  Anıtkabir Özel Defterine şu mesajı yazdılar.

Büyük ATATÜRK,

Toplumun ilerlemesi ve ülkenin kalkınmasını eğitimde gören Türk Eğitim Vakfı, kuruluşunun 47’nci yıldönümünde yöneticilerimiz, bağışçılarımız ve Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençliğin temsilcileri olan bursiyerlerimizle birlikte huzurunuzdayız.

Kurucusu olduğunuz demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne bağlılığımızı ve size olan şükran duygularımızı sunmaya geldik.

Ülkemizin çağdaş ülkeler arasındaki seçkin yerini alması bakımından bir yandan insan kaynağımızı bilgi üreten ve kullanan konuma getirmek için onları desteklemeye devam ederken diğer yandan emanetinize sonsuza dek bağlı kalacağımızı yineliyoruz.

Açtığınız yolda eğitim için, Türkiye için çalışıyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz.

Rahat uyu ATAM

Kurucusu Vehbi Koç tarafından 1967 yılında tohumları atılan, bağışçılarının desteği ile kök salarak büyüyen ve yarım asırlık bir çınara dönüşen Türk Eğitim Vakfı (TEV) bugüne kadar 210 binin üzerinde öğrencinin eğitimine katkı sağladı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya teleferik kazasında bilirkişi raporu çıktı! 13 kişi için gözaltı kararı alındı

Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında bilirkişi raporunun ortaya çıkmasının ardından 13 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. İşte detaylar… Antalya’da meydana gelen teleferik faciasında 13 kişi için gözaltı kararı alındı. Adalet Bakanı Tunç Yılmaz, teleferik kazasına ilişkin olarak, teleferik hattını işleten firma ve teleferik hattının bakım ve onarım işlerinden sorumlu olan firma ve çalışanlarının içlerinde bulunduğu […]

Genel
13 Nisan 2024
Antalya’daki teleferik faciasında yeni gelişme: Periyodik bakımları yapılmamış

Antalya’da bir kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı ve yüzlerce kişinin mahsur kaldığı teleferik faciası ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca’nın açıklamalarına göre, Antalya’daki Tünektepe Teleferik Tesisi’nde yaşanan facia, yıllık periyodik bakımların yapılmamış olmasından kaynaklanıyor. 2017 yılında ruhsatlandırılan kişilerin gerekli yıllık kontrollerin gerçekleştirilmediği belirtildi. Tesisin Bakım Geçmişi : […]

Genel
13 Nisan 2024
Çıtır Çıtır Patates Kızartması Yapmanın Sırrı Bulundu! Yağın İçine Birkaç Damla Eklemek Yetiyor

Patates kızartması yaparken bazı püf noktalarına dikkat etmek çıtır çıtır kızartmaları yapmanızı sağlayabilir. İşte patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gerekenler… Patates kızartması ne yapsanız istediğiniz gibi olmuyorsa size harika püf noktaları hazırladık. Bunları deneyerek artık çıtır çıtır ve daha lezzetli patates kızartmaları yapabilirsiniz. Kızartma yağının içine birkaç damla eklemek yetiyor. İşte Çıtır çıtır patates kızartması […]