SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Erbakan ‘D60 Mutlaka Kurulacaktır’

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi genel başkan adayı Fatih Erbakan, “Bu kongreyle birlikte Milli Görüş dinamiği yeniden harekete geçecektir. Saadet Partisini siyaset hayatındaki en etkili aktör yapmak olan Erbakan ruhu yeniden canlanacaktır” dedi.

 

Milli Görüş’ün lideri Necmettin Erbakan’a ve hayatını kaybetmiş dava arkadaşlarına rahmet dileyen Erbakan, babasının yanında 45 senedir dik, onurlu bir duruş sergileyen parti büyüklerini selamladığını söyledi.

“Selam olsun Milli Görüş’ün büyüklerine, selam olsun Milli Görüş’ün ak saçlılarına” diyen Erbakan, partiye sahip çıkmak için gayret sarf etmiş, Anadolu’yu karış karış gezmiş Mustafa Kamalak’ı da hürmetle selamladığını dile getirdi.

Kongredeki sloganlarının “Milli Görüş demek, Erbakan demektir” olduğunu belirten Fatih Erbakan, Erbakansız, bir Milli Görüş’ün düşünülemeyeceğini kaydetti.

Türkiye öncülüğünde bir İslam birliğinin kurulmasının, Milli Görüş’ün iktidara gelmesine bağlı olduğunu ifade eden Erbakan, şunları söyledi:

“Saadet Partimizin yeniden ayağa kaldırılması, layık olduğu yere yeniden taşınması, bütün Milli Görüş’çüler ve bizlerin, hayattaki en önemli görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Milli Görüş’ün yeniden ayağa kalkması, parlak geleceği, Erbakan’ın ismine, eşsiz manevi mirasına yaraşır bir Saadet Partisi için yeni bir yürüyüşü, anlayışı hayata geçirmek çok büyük önem arz etmektedir. Bunu yapabilmek için gün bugündür. Burada vereceğimiz kararla, yeni bir dinamizm, yeni bir ruh, yeni bir gelecek. Aslından kopmayan yeni bir Saadet Partisi için daha etkin çalışmaların önünü açacağız.

Hiçbir göreve, hiçbir mevkiye kendiliğimizden talip olmayız ve olmadık da. Davamız için, milletimiz için, İslam aleminin kurtuluşu için bir görev yerine getirmemiz gerekiyorsa, yine o büyük liderin bir evladı olarak bundan da kaçmayız Allah’ın izniyle.”

İKİNCİ 40 YIL HAREKATI BAŞLATIYORUZ ve TOPYEKUN SEFERE ÇIKIYORUZ

Çatışmak için değil, Türkiye ve İslam dünyasının karşı karşıya olduğu kronik problemleri çözmek için mücadele edeceklerini belirten Erbakan, “Bugün birlik ve beraberlik günüdür, dayanışma, kardeşlik günüdür. Bizler aynı Erbakan hocamız gibi ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız, ötekileştirici değil, uzlaştırıcı olacağız, uzaklaştırıcı değil, kucaklaştırıcı olacağız” diye konuştu.

Bugün Milli Görüş’ün, ikinci 40 yıl harekatını başlattıklarını, yeniden topyekun sefere çıktıklarını ifade eden Fatih Erbakan, şunları kaydetti:

“Bu kongreyle birlikte Milli Görüş dinamiği yeniden harekete geçecektir. Saadet Partisini siyaset hayatındaki en etkili aktör yapmak olan Erbakan ruhu yeniden canlanacaktır. Milli Görüş’ün tarihinin en büyük atılım ve gelişme dönemi yeniden başlatılacaktır.

Bütün milletimize sesleniyoruz; Milli Görüş’ün ikinci Erbakan’ı döneminde aslımızdan kopmadan büyük bir değişiklik ve yenilik programını hazırlayacağız. Ey zalimler, sömürgeciler, ırkçı emperyalistler bundan böyle korkun bizden, yeniden diriliyoruz, yeniden şahlanıyoruz, yeniden geliyoruz.”

Erbakan konuşurken, sık sık “Delege uyuma Erbakan’a sahip çık” ve “Bu gençlik seni başbakan yapar” sloganları atıldı.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]