VENİ VİDİ Göz büyümeye devam ediyor

Yayın: 07:17 - 09.05.2014
Güncelleme: 07:17 - 09.05.2014

Veni Vidi Göz Merkezi Atalar, milletvekillerinin, kaymakamın, belediye başkanının ve parti ilçe başkanlarının katılımıyla 3 Mayıs Cumartesi günü Kartal’da hizmete girdi.

 

“Biz herkes için göz sağlığı diyoruz” mottosuyla yola çıkan ve Türkiye’nin ilk göz cerrahi merkezi olma özelliğini taşıyan Veni Vidi Göz, yeni şubesi Veni Vidi Göz Merkezi Atalar’ın açılışını, 3 Mayıs Cumartesi günü milletvekillerinin, kaymakamın, belediye başkanının ve parti ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdi.

 

15 yıldır göz sağlığı adına birçok yeni uygulamalar ve üst düzey tedavi yöntemleri sunan Veni Vidi Göz, uzmanlık ve tecrübelerini Veni Vidi Göz Merkezi Atalar ile Kartal bölgesine taşıyor. Açış konuşmasını yapan Veni Vidi Göz Grup Genel Müdürü İbrahim Bayraktaroğlu, “Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi’mizde 60 kişilik medikal kadromuz ve 12 uzman doktorumuz ile Anadolu yakasındaki vatandaşlarımıza göz sağlığı alanındaki en güncel tedavi olanaklarını sunuyoruz.

 

Veni Vidi Göz Grup olarak amacımız, ilk özel göz cerrahi merkezi olarak kurulan Caddebostan merkezimizdeki iyi ve kaliteli göz sağlığı hizmetimizi, Anadolu yakasında sayısı her geçen gün artan yeni merkezlerimizle yaygınlaştırmaktır. Merkezlerimizde sağladığımız ‘herkes için göz sağlığı vizyonuyla’, göz sağlığı hizmetini her yerde vatandaşımızın ayağına getirmektir.” derken, açılışta bulunan tüm protokole ve yerel halka teşekkürlerini sundu. Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz de açışta konuşma yaparak Kartal’a yaptıkları hizmetlerinden dolayı Veni Vidi Göz yetkililerine teşekkür etti. Açılışa katılan Şair Ahmet Selçuk İlkan da göz muayenesi oldu.

 

Exit mobile version