SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’da Playoff sevinci, Çankırıspor’u 5 – 2 yendi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig’in 34. Haftasında sahasında Çankırıspor ile karşılaşan Kartalspor, 5-2’lik galibiyetle adını Play-Off’a yazdırdı.

 

Bugün saat 15:30’da Kartal Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Osmaniye bölgesi hakemlerimizden Mehmet Nevzat Adal yönetirken yardımcılıklarını Bekir Can Tahiroğlu, Servet Reyhan ve Sedat Sert üstlendi.

Onur karşılaşmada gol perdesini açarken Mesut Uzun skor’u belirledi.

Karşılaşmaya iki takımda rölantide başlarken Kartalspor 10.dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koymaya başladı. Karşılaşmanın 15.dakikasında Kartalspor’un savunmadaki etkili ismi Onur Nasuhoğulları Ersel’in pasını iyi takip ederek topu Çankırıspor ağlarıyla buluşturdu. 1-0

Bu golden yedi dakika sonra sahneye takım kaptanı Burak Akdiş çıktı. Dakikalar 22’yi gösterirken Mesut Uzun sol kanattan ceza sahasına havadan bir orta yaptı top rakip savunmayı aşarken Okan Yıldız kafayla altı pas alanına koşu yapan Burak Akdiş’e bıraktı Kaptan Burak Akdiş’de çok şık bir kafa vuruşuyla topu Çankırıspor ağlarına gönderdi.

Hız kesmeyen Kartalspor genç golcüsü Ersel’le farkı üç’e çıkarttı. 27. Dakika da ceza sahası önünde topla buluşan Ersel önce kaleci Yusuf’tan sıyrıldı sonra vuruşunu yaptı ve skoru 3-0’a taşıdı.

41. dakika da Çankırıspor’dan Murat attığı şık golle farkı ikiye indirerek skoru 3-1 yapsa da Okan Yıldız Kartalspor’u soyunma odasına 4-1 önde sokmayı başardı.

İlk yarısı adeta gol yağmuruyla geçen karşılaşmanın ikinci yarısında Kartalspor sayısız gol fırsatından yararlanamazken karşılıklı atılan birer gol maçın skorunu belirledi.

86.dakika da Temel Çankırıspor’un ikinci golüne ismini yazdırırken, 89. dakika da Kartalspor’un genç oyuncularından Mesut Uzun maçın skorunu belirledi. 5-2

Bu sonuçla Kartalspor puanını 58’e yükseltirken Play-Off’a kalma yolunda çekişme içerisinde olduğu Pendikspor’a 2 puan fark attı ve adını Play-Off’lara yazdırdı.

Oluşan sıralama sonucunda Kartalspor Play-Off’lar da Göztepe ile karşılaşırken Hatayspor’da Yeni Malatyaspor ile eşleşmiş oldu.

Kartalspor Play-Off’lar da Göztepe ile 16 Mayıs Cuma günü kendi sahasında ilk maçını oynayacak ikinci karşılaşma ise 20 Mayıs Salı günü Göztepe’nin sahasında oynanacak.

Yarı final müsabakaları 23-27 Mayıs tarihlerinde oynanırken Final müsabakası ise tek maç eleme usulü tarafsız bir sahada 31 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Kartalspor: 5 – Çankırıspor: 2

Stat: Kartal
Hakemler: Mehmet Nevzat Adal, Bekir Can Tahiroğlu, Servet Reyhan

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Anıl, Onur, Okan, Mesut, Ramiz, Uğur (Dk. 76 Muharrem), Azad, Ersel, Muammer (Dk. 67 Zafer), Burak Akdiş (Dk. 61 İlkay)

Çankırıspor: Yusuf, Cem, Temel, Nuri, Ulaş Ali, Azmi, Emir, Emrah, Murat, Yasin, Ozan (Dk. 85 Serdar)

Goller: Dk. 15 Onur, Dk. 22 Burak Akdiş, Dk. 27 Ersel, Dk. 45 Okan, Dk. 89 Mesut (Kartalspor), Dk. 41 Murat, Dk. 86 Temel (Çankırıspor)

Sarı kart: Dk. 14 Temel (Çankırıspor)

İlgili Haberler

Spor
17 Mayıs 2024
Fatih Terim Panathinaikos’tan ayrıldı

Son dakika… İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim, 6 ay önce göreve başladığı Panathinaikos’tan ayrıldığını açıkladı. Yunanistan Süper Lig play-off’larında Panathinaikos, deplasmanda PAOK’a 4-1 yenilerek şampiyonluk umutlarını kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafuzos ile yapılan görüşme sonrasında, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi. Fatih Terim, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığı […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]