TUZLA’DA ŞENLİK VAR…

Yayın: 09:00 - 02.07.2009
Güncelleme: 09:00 - 02.07.2009

Birbirinden ilginç festival ve şenliklere imza atan Tuzla Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştiriyor. “Her Şeyin Başı Sağlık” diyen Tuzla Belediyesi, bu konuya dikkat çekmek için “1.Sağlık Şenliği” düzenliyor. Şenlik, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak. Şenlik çerçevesinde; ücretsiz sağlık taraması, seminerler, workshoplar, tiyatro, Konserler ve uçurtma gösterileri gibi etkinlikler yapılacak.

Konularında uzman birbirinden ünlü konuklar, sağlık konusunda seminer ve sağlıklı yaşamın sırlarını verecek. , Turizm Bakanlığı tarafından ‘Türkiye’nin Yüzü’ seçilen ünlü top model ‘Sivaslı Cindy’ lakaplı Tülin Şahin, saç ve cilt bakımı ile makyajın inceliklerinin yanı sıra, güzellik sırlarını anlatacak. Kendi diyet sırlarıyla zayıflama yöntemlerini de paylaşacak olan Tülin Şahin, Tuzla Sahili’nde de bisiklet turu atacak. Şenliği katılanlara Tülin Şahin’in yazdığı “Sırlar” ile “Kral Prens ve Fakir” adlı kitaplar hediye edilecek.

Sağlık Şenliği’nde ayrıca, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasim Küçükusta, Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ulvi Güner, toplum sağlığı, gıda, depresyon ve stres gibi konularla ilgili seminerler verecek. Tuzlalı yerel rapçilerin yanı sıra DJ Toraman’ın müzik performanslarıyla sürecek olan 1. Sağlık Şenliği’nde daha sonra TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Seda Gülbeyaz da bir konser verecek. 1 gün sürecek olan şenlik kapsamında, uçurtma gösterileri ve tiyatro gösterileri de yapılacak.

TARİH  : 04.07.2009 Cumartesi

YER    : TUZLA SAHİL MEYDANI

SAAT : 11.00

Exit mobile version