Zabıta Müdürlüğü Personel Toplantısı

Yayın: 06:31 - 23.05.2014
Güncelleme: 06:31 - 23.05.2014

Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaptığı toplantıyla çalışmalarını değerlendirdi. Toplantıya Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan’da katıldı.

 
Sultanbeyli halkının huzurlu bir ortamda yaşamlarını devam ettirmeleri için üstün gayret gösteren zabıta ekipleri yaptığı toplantıyla çalışmalarını değerlendirdi. Belediye Büyük Salon’da gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan, Zabıta Müdürü Salih Nur ve çok sayıda personel katıldı.

 

 

Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan toplantıda yaptığı konuşmada, “Zabıta belediyemizin dışa bakan yüzüdür. Bugüne kadar belediye olarak başarılı çalışmalara imza attık. Sultanbeyli’nin gelişimine hep birlikte şahit olduk” dedi. Sultanbeyli’nin önümüzdeki dönemde daha güzel hizmetlere kavuşacağını ifade eden Arslan, “Sultanbeyli’ye karşı sorumluluklarımız bulunuyor. Elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak durumundayız. Zabıta personeli olarak bizler halkımızın huzurunu ve güvenini sağlamak durumundayız. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Denetimler Devam Ediyor

Zabıta Müdürü Salih Nur toplantıda ekiplerin yaptığı periyodik çalışmalardan bahsetti. Zabıta ekiplerinin rutin denetimlerinin devam ettiğini kaydeden Nur, Sultanbeyli genelinde yürütülen denetimler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan ve Zabıta Müdürü Salih Nur, personelin sorularını cevapladı.

 

Exit mobile version