KOZZY’de Yaz tatili şenliği başlıyor

Yayın: 08:25 - 02.06.2014
Güncelleme: 08:25 - 02.06.2014

KOZZY’DE YAZ TATİLİ, TİYATRO ŞENLİĞİYLE BAŞLIYOR!

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, “Karne Şenliği” kapsamında, yaz tatiline giren tüm
öğrencilere binlerce tiyatro bileti hediye ediyor. Yaz tatilinin tiyatro şenliği ile başlayacağı Kozzy’de çocuklar, birbirinden eğlenceli oyunlarla hayal dünyalarını zenginleştirecek. Tiyatro gösterilerine 3 yaş ve üzerindeki tüm çocuklar davetli.

 

 

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle adından sık sık söz ettiren Kozzy AVM, özellikle çocuklara tiyatroyu sevdirmek için birbirinden güzel oyunların biletlerini karne hediyesi olarak armağan ediyor. Kozzy AVM
tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan “Karne Şenliği” kapsamındaki tiyatro oyunları, 13 – 14 – 15 – 16 – 17 ve 19 Haziran tarihlerinde Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde sahnelenecek.

Küçük Balık Bambam, Parmak Çocuk, Rapunzel, Alice Harikalar Diyarında, Pinokyo ve Sihirli Fasülyeler gibi dünya çocuk klasikleri arasında yer alan masalların tiyatro sahnesine taşınacağı “Karne Şenliği” biletleri, 9 Haziran gününden başlayarak Kozzy AVM Danışma bankosundan ücretsiz olarak alınabilecek. Her oyunun bileti, oyundan dört gün önce ziyaretçilere hediye edilecek. Kozzy Club üyelerine ücretsiz olarak verilecek olan tiyatro biletlerinden almak isteyenlerden henüz üye olmayanların Kozzy Danışma bankosuna başvurarak kısa bir form doldurması yeterli olacak.

Exit mobile version