Zengin çeşitleriyle Nur Tuhafiye açıldı!

Yayın: 13:05 - 03.06.2014
Güncelleme: 13:05 - 03.06.2014

Kartal Uğur Mumcu mahallesinde farklı konseptiyle hizmete açılan Nur Tuhafiye özellikle ev hanımlarının el emeğini değerlendirebilecekleri bir nokta olacak.

Tuhafiye çeşitleri içinde iplik, yün, orlon, boncuk, kurs malzemeleri, kırtasiye, hobi ahşap boyama ürünleri, gibi bir çok ürünlerin yer aldığı satış merkezi Uğur Mumcu Mahallesinde hanımların buluşma noktası olacak gibi.

Özellikle İSMEK gibi kurslara katılan kursiyerlere ve el emeği göz nuru ile ev ekonomisine katıda bulunan ev hanımlarına, hem malzeme tedariği, hem de ürünlerinin satışının yapılabileceği bir takım faaliyetler sağlayacağını dile getiren işletme sahibi Aslı Erkan; “ Nur Tuhafiye’yi açmamızın amacı, İsmek kursiyerlerinin ve becerikli ev hanımlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak. Yenilikçi, kaliteli, diğer tuhafiyelerden farklı olmayı hedefliyoruz. Bunuda açılışımızla beraber başlatıyoruz.

 

Hanımların el emeği değerlendirilecek!

Hanımlarımızın yaptığı el emeği ürünlerini bize çok cüzi tezgah kirası vererek sergileyip satabileceği kadın emeğini değerlendirme merkezi haline getirmek. Hatta ücretsiz kurs vermek, bu kurslara yaz döneminde çocuklarımızı da katıp çocuklarında el becerilerini arttırmalarına katkıda bulunmak .

Her ay yada her hafta talebe göre tezgahta farklı kişilerin ürünlerini sergilemek herkese merak uyandırmak ve dükkanımızı her zaman gezilip farklı şeyler görebilecekleri bir yer haline getirmek istiyoruz. Yine hiç bir tuhafiyenin yapmadığı bir şeyi yapıp özellikle yaz aylarında satışları canlı tutmak amacıyla çeşitli promosyonlar düzenleyeceğiz.

Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla insanlarımızın bakış açısını değiştirmek, kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve her zaman merak uyandırmak istiyoruz. Çünkü  insanlarımızın kaliteyi ve yenikleri hakettiğine inanıyoruz ve bunlarıda özellikle Uğurmumcu mahalle halkının ayağına getiriyoruz” dedi.

Açılışta yoğun katılımın yaşandığı gözlenirken, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker ve bir çok davetli hayırlı olsun diyerek işyeri sahibini tebrik ettiler.

Nur Tuhafiye Tel: 0 216 476 13 83

Exit mobile version