Ahmet Şimşek Koleji yüzmede de başarılı!

Yayın: 16:49 - 08.06.2014
Güncelleme: 16:49 - 08.06.2014

Ahmet Şimşek Koleji’nin Yüzme Kulübü çalışmaları içinde yer alan, Yüzme Takımının şimşek öğrencileri, Burhan Felek Yüzme Havuzunda 6- 7 Mayıs 2014 tarihinde yapılan il müsabakalarına katılarak 65 okul içinde ve 50 sporcu arasında öğrencileri önemli başarılara imza attı..

Her bir öğrenci çok iyi dereceler yaptı ve bu öğrencilerden Ela Naz Özdemir üstün başarı göstererek İstanbul 2. oldu. Burhan Felek Yüzme Havuzunda yapılan törende madalyasını aldı.

Yapılan açıklama da; “Okulumuzda her yıl yapılan geleneksel yüzme şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Havuzda su balesi gösterisi ve yüzme ile ilgili tiyatro ve senkronize çalışmaların da yer aldığı yüzme şenliğinde, küçükler ve büyükler kıyasıya yarıştılar.

Eğitim ve öğretimde olduğu kadar sosyal, kültürel ve sportif ücretsiz 23 adet etkinlikde de lider konumunda olan Ahmet Şimşek Koleji, Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek’in yönetim ve sorumluluğunda, kolej öğrencileri, izleyenlere nefis bir gösteri sundular.

Yüzme Koordinatörlüğüne bağlı çalışan, Yüzme Baş Antrenörü Burak Sezgin ve diğer antrenörlerimiz; Eren Süren, Doğukan Gök, Pınar Sezgin yönetiminde; anasınıfından, lise son sınıfa kadar etkinlikte görev alan öğrencilerin, havuzda yaptıkları gösteriler izleyenleri adeta büyüledi.

Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte, kolej öğrencilerimiz; gösterilerinde, Türk bayraklarını kullanarak yaptıkları çeşitli senkronize hareketlerle, Atatürk’ün izinden yürüyen gençler olduğunu bir kez daha gösterdiler.

Gösteri sonunda; Okul Kurucusu Ahmet Şimşek yaptığı konuşmada, öğrencileri muazzam gösteriye hazırlayan yönetici ve öğretmenleri tebrik ederek tüm öğrencilerle gurur duyduğunu ve başarılarının devamını belirtti.

 

Her yıl geleneksel hale getirilen su perilerinin ve öğrencilerimizin nefis gösterisini ve ayrıca onları yetiştiren, emek veren Kurucu Ahmet Şimşek, Genel Eğitim-Öğretim Koordinatörü Yasemin Kumral Şimşek, Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, Koordinatörler Altay Şimşek, Tuncay Şimşek, Yasemin Şimşek, Yıldırım Ahmet Şimşek ve Yüzme Baş Antrenörü Burak Sezgin, diğer Antrenörlerimiz Eren Süren, Doğukan Gök, Pınar Sezgin’i tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Exit mobile version