SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Liseliler Pilav gününde buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Kartal’ın en eski en köklü okullarından olan Kartal Lisesi mezunları derneği (KALMEDER) mezunlarını hersene geleneksel olarak düzenledikleri pilav gününde bir araya getirdi.

 

kalmeder pilav-1 kalmeder pilav-2
Bu yıl 4.sünü kutladıkları pilav gününe katılım oldukça fazla oldu. Yıllar önce aynı sıraları paylaşmış, aynı sınıflarda okumuş olan  o yılların öğrencileri şimdilerin anne babaları, Doktorları, Avukatları , işadamları, ev hanımları o yıllara tekrar geri döndüler.

 

kalmeder pilav-3 kalmeder pilav 6
Emekli olmuş ve kendilerini okutmuş olan öğretmenleri ilede bir araya gelen mezunlar oldukça neşeli ve mutluydu.
Okul Bahçesinde düzenlenen proğrama Kartal Belediyesini temsilen Başkan yardımcısı ve Kartal Lisesi mezunlarından Ali Apaydın katıldı.
Yine Kartal Lisesi Mezunlarından Kızılay Marmara afet Bölge Müdürü Özcan Önem, Türk Kızılayı Soğanlık Bölge Müdürü Mehmet Şimşek, CHP Kartal Belediye Başkan Aday adaylarından Yrd. Doç. Dr Hüsnü Süslü, CHP Kartal Belediye Meclis üyeliği yapmış olan A Haydar Süslü, Emekli Öğretmenlerden Nevzat Tan, İsmail Arsal, Dilruba Erenler, A.Reşit Odabaşı, Derneğin kurucularından ve Onursal Başkanı olan emekli öğretmen Osman Beyazıt, emekli öğretmen Mahir Mutluer, Kalmeder kurucu Yönetiminden Ali Aluç, Bahriye Tepe, eski Başkanları Nuri Tohumcu, Nejdet Ferudun Uludağ, Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ferit Esas ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

pilav-4
Bu senenin mezun olmuş öğrencileride Mezunlar derneğiyle tanışmak ve kaynaşmak amaçlı pilav günüde katıldılar.
Grup Gazcı Kardeşlerin müzikleri eşliğinde eğlenen Kalmederliler Okullarından mezun Nurettin Karakuş,Ekrem Şimşek ve Altınkızın müzkleriylede çoştular.
Dernek Yönetimi Olarak kuruldukları günden buyana kendilerinden desteklerini esirgemeyen Kartal Belediye Başkan’ı Sayın Op.Dr.Altınok Öz’e ,Okul mezunlarından Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcıya ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan’a Pilav; Tavuk Ve Ayran temini sağlayan ,Kızılay çadırını Kuran Türk Kızılay’ı Yetkilileri Mehmet Şimşek’e ve Özcan Öneme ; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın’a Kurulduğu günden buyana el ele omuz omuza çalışan eski ve yeni yönetime ;Başkanlarına teşekkür ettiler.

 

kalmeder 7
Programın sunuculuğunu üstlenen Şükran Başocak mezun arkadaşlarını okul bahçesinin ortasına davet ederek hep beraber resim çektirdi. Oldukça kalabalık bir şekilde hatıra fotografı cektiren mezunlar sonrasında halaylar çekip oyunlar oynadılar. Hatıra fotograflarının çekilmesinden sonra program son buldu.
Mezunların mutluluğu güzel bir gün geçirdikleri yüzlerinden belli oluyordu.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]