SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Vali Mutlu gençleri evinde ağırladı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; İstanbul Gençlik Platformu Derneği ve İstanbul Ajansı Genç Muhabirleri’ni evinde ağırladı.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu genç muhabirlerle ve İstanbul Ajansı’nın ekibiyle sohbet etti. İkramdan sonra İstanbul Gençlik Platformu Derneği tarafından Vali Mutlu’ya , Vali üzerinde kendisinin resmi bulunan  “Ona reddemeyeceği bir proje yapacağım”, “The Godfather” isimli bir film afişi hediye edildi.

Limonatalar içilirken Vali Mutlu ve eşi Gül Mutlu gençlerle bir bir tokalaştı. Yemekler yendikten sonra kimileri Vali Mutlu ile sohbet edip fotoğraf çektirdiler, kimileri yeşillikte oturdu, kimileri ise salıncakta sallandı.

Gençler Radyo İstanbul’la coştu

Yayınına Valilik Konutu bahçesinden devam eden Radyo İstanbul, çaldığı türkülerle de gençleri coşturdu. Türkülerle birlikte başlanan halaya Vali mutlu ve Radyo İstanbul’un Genel Yayın Yönetmeni Bekir Kaplan da katıldı.

“İstanbul Ajansı’nın performansı çok iyi.”

İstanbul Ajansı ekibi, Vali Mutlu’ya ajansın çalışmalarından bahsetti. Bekir Kaplan Radyo İstanbul’un ve İstanbul Ajansı’nın yoğun ilgi gördüğünü, yüzlerce gencin bu radyoda olmak istediğini, haber ajansına birçok tekliflerin geldiğini dile getirdi.

İstanbul Ajansı’nın editörlerinden M Taha İnci, ajansın amacı doğrultusunda şunları söyledi:

“Amacımız sadece haber yapmak değil Türkçemizi de iyi kullanmak ve öğretmek. Örneğin, ‘Eşgâl’ ile ‘Eşkâl’ kelimelerini çoğu zaman spikerler ve yazarlar yanlış kullanırlar. Hâlbuki ‘Eşgâl’ yer, iş ve meşguliyet bildiren kelimedir. ‘Eşkâl’ ise şekil, yüz, suret manalarına gelen kelimedir. İnce eleyip sık dokumaya çalışan bir haber ajansıyız.”

Vali Mutlu ise İstanbul Ajansı’nın iyi bir haber sitesi olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

“Halka bilgi aktarma konusunda haber yapmak sıkıntılıdır. İyi haber yaparsın göklere çıkartırlar fakat küçük bir hatada direkt eleştiriye tâbi tutarlar. Halktan övgü haricinde en ufak eleştiri de gelmedi. Heyecanlısınız ve heyecanlı olan insanlar hata yaparlar. Sizde hata görmedik. Performansınız çok iyi.”

Vali Mutlu ile gençlerin beraberliği uzun bir vedalaşmadan sonra saat 20:00’da sona erdi.

Haber: M Taha İnci / İstanbul Ajansı

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. İLGİLİ HABER Kartal’daki […]