SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Anadolu’nun kapısı Sancaktepe’de açılacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe’de insan ve çevre odaklı olan konut projesi ‘Gate Of Anatolia’ düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıda konuşan ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, “Muhabbet esaslı komşuluk ilişkilerini yaşatacak yaşam alanları oluşturduk” dedi.

 
Sancaktepe’de ACK Grup güvencesi ile inşa edilen, dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia projesi, düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı.
Toplantıda konuşan ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, projenin lokasyon ve tasarım açısından birçok avantaj taşıdığını belirterek, “Biz bu projeyi İstanbul’un yeni yükselen değeri olarak karşımıza çıkan Sancaktepe’nin kalbine kurduk. 3. köprüye, iki ayrı metro istasyonuna, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeyiz. Bu nedenle Gate Of Anatolia projesi, büyük bir yatırım değeri taşıyor” dedi.

 
İNSAN ODAKLI BİR PROJE
Gate of Anatolia projesinin insan ve çocuk odaklı bir proje olduğunu belirten Kerim Ersayın, “Projemiz insan ve çocuk odaklı bir proje. Geleneksel değerler ağır basıyor. Bu nedenle değerleri koruyan bir proje olarak oluşturduk. İsminden de anlaşılacağı gibi bu proje ‘Anadolu’nun Kapısı’ anlamını taşıyor. İlk projemiz olması sebebiyle de içinde mutlaka kapı olsun dedik. Sancaktepe’de projemizi hayata geçiriyoruz. Kendi arsamız üzerine kurduğumuz bir proje. İstediğimiz bir kitle ile buluşabilmek adına 2+1 konsepti oluşturmak istedik. 2+1 dairelerin tamamı 1+1 ailenin yaşayabileceği tarz ve büyüklükte tasarladık.

 

 

Projenin yüzde 60’ı 2+1 yüzde 10’u 3+1 yüzde 30’u da 1+1 olarak tasarlandı. Önemli unsurlardan biri ise yüzde 78’ini peyzajın oluşturmasıdır. Proje, 4 blok 1 rezidans bir AVM’den oluşuyor. Projeyi doğru noktada konumlandırdığımız satışlardan anlıyoruz” dedi.
Projede geleneksel değerlerin korunmasının kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirten ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın “Gate Of Anatoliatamamen güven üzerine kurulmuş bir projedir. Arsa bize ait ve hiçbir kredi borcumuz yok. Bizim içim insan faktörü çok önemli. Her yaştan insanın kendisini burada ihtiyaçları gözetilmiş bir birey olarak hissetmesini istiyoruz. Yeşil alanımız çok büyük. Otoparklarımız yer altlarında. Başta çocuklar olmak üzere herkes için güvenli ve ferah bir ortam tasarladık. Bu arada özellikle geleneksel yaşam modern mimari ile buluşturmaya gayret ettik. Muhabbet esaslı komşuluk ilişkilerini yaşatacak yaşam alanları oluşturduk” diye konuştu.

 
YÜZDE 1 KDV VE YÜZDE 9 İNDİRİM AVANTAJI
2010 yılında kurulan ACK Grup’un CFO’su Azmi Yaşar, banka kredisine uygun olarak satışa çıkarılan konutlarda, yüzde1 KDV avantajının büyük bir fırsat yarattığını belirterek, “Biz Gate Of Anatolia’da aynı zamanda toprak sahibi olduğumuz için, konutlar benzerlerinden çok daha uygun fiyatlarda satışa çıkıyor. KDV olarak sadece yüzde 1’lik bir vergi ödüyorsunuz. Ayrıca lansman dönemine özel, yüzde 9’luk bir indirim sağlanacak. Yüzde 40 peşinat ve 30 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle, herkes kolayca ev sahibi olabilir” dedi.

 

 
GATE OF ANATOLİA PROJESİ
Düzenlenen toplantıda Gate Of Anatolia’nın sosyal tesislerde yüzme havuzları, fitness salonu ve saunaların, bay ve bayanlara ayrı özel olarak inşa edildiği ayrıca, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkuru, parklar, kafe ve restoranların bulunduğu ifade edildi. Gate Of Çarşı ve Gate Of Anatolia Alışveriş Merkezi’nde de ihtiyaçların rahatça karşılanabileceği dükkan ve mağazalar inşa edildiği belirtildi. 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda kurulduğu, yüzde 78’inin peyzaja ayrıldığı öğrenilen Gate Of Anatolia’nın, tamamı balkonlu 377 daireden oluştuğu bildirildi. Bir rezidans ve dört blokta yer alan dairelerin büyüklüğünün ise 75 ile 162 metrekare arasında değiştiği belirtildi. Çocukların güvenliği ve yeşil alana daha çok yer ayrılması için otoparkların blok altında konumlandırıldığı sitede ayrıca çocukların rahatça emanet edilebileceği büyük bir çocuk kulübü inşa edildiği bildirildi.

 
Dairelerin yanı sıra Gate Of Çarşı ve Gate Of Anatolia Alışveriş Merkezi içinde dükkan ve ofis alanları da satışa sunuluyor. Ticari alanlarda uygulanan KDV oranı ise yüzde18. Projede tapular 2014 yılı içinde, anahtar teslimatları ise 2015 Aralık ayında gerçekleştirilecek….İstanbul(İHA)

İlgili Haberler

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]