SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal Gözlem Evinde hüzün ve mutluluk bir arada

Yayınlanma:
ABONE OL

 İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak Kartal ilçesinde istismara uğramış 13-18 yaş arası erkek çocuklarına koruma ve bakım hizmeti veren Kartal Gözlemevi çocukları, çalışanları ve gönüllüleri hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadılar .

 

 
Kuruluştan hizmet alan çocuklar için düzenli olarak her ay düzenlenen doğum günü partisi, bir gün önce yaşanan fırtına ve yağmurun aksine güneşli ve güzel bir gün ve gülen dost yüzler ile gönüllerini çocuklara bağlayan hayırseverleri bir araya getirdi.

 

Günün bir başka önemi de kuruluştan hizmet alan bir çocuğun artık ailesinin yanında yaşamaya başlamak için kuruluştan ayrılacak olmasıydı. Kuruluşa geldiğinde ailesi ile bağları kopma noktasında olan çocuğumuz kuruluş çalışanlarının yoğun mesleki çalışmaları ve destekleri sayesinde ailesi ile bağları yeniden kurularak, onlarla birlikte yaşamak için aile yanına döndürüldü.

 

 Bu mutluluk verici gelişme çalışanlar ve arkadaşlarının küçük de olsa bir hüzün yaşamasına neden olsa da mutluluklarına gölge düşürmedi, bilakis perçinledi.

Müzik, yemek ve çeşitli oyunlarla renklenen bu güzel günde ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcıları Hüseyin Cılbırlıoğlu ile Şakir Çavuş, Sultanbeyli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Payam, ve Yakacık Çocuk Yuvası idarecilerinin yanı sıra Kartal’ın yerel yöneticileri ve Göünüllü annelerinden Nergiz Süslü’de çocukları yalnız bırakmadılar. Kartal SYDV Müdürü Hüseyin Özkul, Pendik SYDV Müdürü Muzaffer Palit de her zaman destek oldukları çocukların, bu özel günlerinde de onlarla idiler.

Bu güzel günde ayrıca önceki dönem Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi Gülseren Böyüktaş her zaman ve her organizasyonda olduğu gibi yine ben de varım dedi. Başkan yardımcısı olduğu dönemde Gözlemevi’ne önemli destekler veren Gülseren Böyüktaş bu yardımların her zaman devam edeceğini ifade etti. Günün müzik organizasyonunu Kartal’ın tanınmış işadamı ve Milli Sporcu Aydın Kaya üstlenirken, Kartal’ın yerel basını da çocukların bu özel gününe büyük ilgi gösterdi.
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü de programı nedeniyle şahsen katılamadığı bu organizasyonun çeşitli kalemlerini üstlenerek çocukların yanında oldu.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]