SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Öz yerel basınla buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Öz yerel basınla buluştu
Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz uzun bir süre sonra yerel gazetecilerle buluştu ve samimi itiraflar ile birlikte ilginç açıklamalarda bulundu.
Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz seçimden sonra biraraya gelemediği Kartal yerel basını ile kahvaltıda buluştu. Başkan Öz , hem tüm içtenliği ile geçtiğimiz dönemin özeleştirisini yaptı hemde gelecek dönem için düşüncelerini paylaştı. Toplantıya Başkan Öz’ün yanısıra Belediye Başkan Yardımcıların’dan Ömer Fethi Gürer , Özel kalem müdürü Mustafa Fehmi Okay ve Kartal Belediyesi Basın yayın müdürü Hüseyin Caner Güler’de katıldı.

 

 

 

BAŞKAN ÖZ ŞUNLARI SÖYLEDİ  :
Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz dönemin sorunsuz geçtiğini , bu 5 yılın ise gelecekteki 20 yılın planlanmasının yapılacağı bir dönem olacağını açıkladı.
Başkan  Altınak Öz, geçtiğimiz dönemin kendisi ve ilçe halkı tarafından sorunsuz geçtiğini ifade ederek, bu konuda hiç kimsenin sorgulayıcı bir tavır içinde olmadığını söyledi. Geçen dönemin geride kaldığını da sözlerine ekleyen başkan Öz, ‘’ Bu dönem başkan yardımcıları kendi sorumluluk alanlarını kendileri yürütecek, normal olması gereken yönetim şekli de budur zaten. ‘’ dedi.

altinok-oz-yerel-basinla-bulustu-2

BEN BELEDİYENİN DIŞ YÜZÜ OLACAĞIM

Altınok Öz ” Artık yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde de ben geçtiğimiz dönemi anlatacak değilim. Bana seçim meydanların da kimse ne yaptın demedi, ne yapacaksın da demedi.Zaten geçtiğimiz 5 yıl için yaptıklarımızı kitap haline getirdik orada herşey yazıyor. Partimin Genel Başkan yardımcıların’dan birisi bana seçimden sonra konuştuğumuzda “ya sen ne çok iş yapmışsın” demişti. Yaptık yapmadık o ayrı ama önümüzdeki dönem önceki dönemde olduğu gibi bir yönetim şekli göremeyeceksiniz.Bu dönemde Başkan yardımcısı arkadaşlar kendi görev ve sorumluluk alanlarını kendileri yönetecekler.

 

 

 

Başkan yardımcıları’nın altındaki kademe ile benim çok ilgim olmayacak.Normal olması gereken yönetim şekli kadro oluşmuştur.Ben Belediye’nin dış yüzü olacağım.Kartalın yönetiminde eksik kalan önümüzdeki 20 yılın yönetimini oluşturmaya çalışacağım.Dolayısı ile bu 5 yıl böyle geçecek.Hemen hemen % 80-90 civarında kadro oluşmuştur.Birtakım tamamlanacak yerler vardır onlarda en kısa sürede tamamlanacaktır.Zaman içerisinde liyakat ölçüsünde gereği yapılacaktır.Yerel basını bu sıralar çok izlemiyorum ancak Başkan yardımcım Ömer Fethi bey’in bildirimde bulunduğu şeyleri izliyorum daha da doğrusu yerel basını izlemek çok ta işime gelmiyor.Yerel basın kendi içerisinde özeleştirisini yapmalıdır.Ben bugün sizleri dinlemek istiyorum.” dedi.

 

 

AK  PARTİ EŞ İLÇE BAŞKANI HESABINI ŞAŞIRMIŞ

Öz “Son günlerde şahsıma yapılan eleştirilerden biri de Kartalspor için verilen 2.5 Milyon liranın sorgulanması ile ilgili.Kendini kenti yönettiğini zanneden Ak Parti’nin eş ilçe Başkanı bu paranın önce 1.5 Milyon olduğunu söylüyordu şimdi ise ülkeye enflasyon geldi ya! bunun 2.5 Milyon olduğunu iddia ediyormuş.İki yıl önce Kartalspora verilen bir milyon lira ve serbest kalan 500 bin lira doğrudur.Şimdi bu paranın bir kısmı Kartuşsaşa aktarıldı tezini savunuyorlar.

 

 

Dilleri varmıyor yani yedi paraları diyecek ahlaksızların! acaba Kartuşsaş damı orada yoksa Başkandadır diyecekler ya.Gerizekalı herifler 2 yıl önce 1.5 diyorlardı şimdi nereden çıktı bu 2.5 sorsalardı söylerdim.Evet ilgili şahıs mail atarak soruyor şu konu ile ilgili bilgi istiyorum diyor.Ulan dangalak sen kimsin de soruyorsun? Cevap alamadı tabi.Zaten gazetecilik yapacakmış kim veriyorsa parayı ona köpeklik yapacakmış.Genel merkezden bu olayla ilgili sordular ve ben de gerekli cevapları verdim.Altınok’u Kartalspora yapılan bağışları dövize çevirerek borç verdiğini sonrada futbol fedarasyonundan aldı gibi gösteremezler.” dedi.

altinok-oz-yerel-basinla-bulustu-3
 
KARTALSPOR BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Altınok Öz “Kartalspor benim için bitmiştir.Geçmişe dönebilsem kesinlikle Kartalspor ile ilgili yaptıklarımı yapmazdım.Kartal da bundan böyle amatör sporlara öncelik vereceğim.Kartalspor üzerinden kimseye siyaset yapma fırsatı vermeyeceğim.AKP’de CHP’de sahip çıksaydı klübe.Seçimden önce prim sözü verip yerine getirmeyenler CHP’de olup gereken desteği vermedikleri gibi klübün alacağı krediye engel olan ve banka müdürlerine baskı yapan siyasetçiler hem AKP’nin hem CHP’nin siyasi arenası bu.İsteyen varsa buyursun gelsin.” dedi.

SEÇİMDE EN ÇOK ELEŞTİRİ KONUSU SOKAK HAYVANLARI
 
Öz “Seçimlerde en çok eleştiri aldığımız konu ise sokak hayvanlarıyla ilgiliydi.Buradan tekrar etmek istiyorum ki bu konu Büyükşehir Belediyesinin sorumlulluğundadır.” dedi.
ÇATI ADAYLIĞINDA GENEL BAŞKANIMIZ NE DERSE O OLUR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP’nin Çatı Adayı olarak sunduğu Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verip vermeyeceği yönündeki bir soruya da cevap veren Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, ‘’ Genel Başkanımız ne diyor sa o olur’’ şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘’ Çatı Adayı’’ konusunda en doğru kararı verdiğne inandığını söyleyen başkan Öz, parti kurultayının da onayının alındığı bu karara hiçbir CHP’linin itiraz edemeyeceğini belirterek,  tüm partililerin bu yönde oy vermesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Öz, bu konuda sıkıntı hissedenlerin, sıkıntı duymayacağı yerlere gitmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]