SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çocuklar Doğum Günlerini Jurassic Land’de Kutluyor…

Yayınlanma:
ABONE OL

Jurassic Land, ev sahipliği yaptığı dinozor temalı doğum günü partileri ile çocuklara keyifli anlar yaşatıyor…

 

Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı Jurassic Land, yıl boyunca ev sahipliğini yaptığı dinozor temalı partilerle çocuklara keyifli anlar yaşatıyor.

 

Forum İstanbul’da yer alan; 12 metre yüksekliğindeki tavanı ile 1000 metrekare alanda kurulu Jura Etkinlik Merkezi (JEM)’nde, 70 sevimli dinozoruyla birlikte konuklarını ağırlayan Jurassic Land, çocuğuna farklı bir konseptte doğum günü ve sünnet partisi düzenlemek isteyen ailelere keyifli alternatifler sunuyor.
Çocuklar Doğum Günlerini Jurassic Land'de Kutluyor 3

Balon ve renkli tavan süslemeleriyle hazırlanan Jura Parti Evi ya da Ağaç Ev’de düzenlenebilen partilerde, minik ev sahibi ve 19 arkadaşı, rehber eşliğinde önce Jurassic Land müze turuna çıkıyor. 4D sinemada fantastik ‘Jurassic Land adasına yolculuk’ filmini izleyen minik konuklar, yine rehber eşliğinde Jurassic Land Bilim Merkezi’ni geziyor.

Kutlama organizasyonu kapsamında; Jurassic Land’de mağara alanında gömülü olan yumurta ve kemikleri gün ışığına çıkartmak için maceraperest paleontologlarla kazı etkinliğine katılan minik kâşifler, günün yorgunluğunu ikram edilen çocuk menüsüyle çıkarıyorlar. Jurassic Land’in afacan maskotu DOVİ’nin de eşlik ettiği etkinlikte isteyen aileler, 135 metrekarelik dev ekranda dijital fotoğraf veya videolarından oluşan bir gösterim de gerçekleştirebiliyor. Tematik etkinlik alanında yer alan yaklaşık 50 metrekarelik sahne, çocukların yaratıcılıklarını ve performanslarını sergileyebilmelerine olanak tanıyor.

 

Diğer yaratıcı etkinlikler…
Jurassic Land’de, çocuk iletişimi ve eğitimi konularında uzman personelin tasarladığı; ferah ve renkli bir ortamda çocuklar ve velileri için arzu edilirse farklı bölümlerde sunulabilen eğlenceli ve eğitici diğer etkinliklerden birkaçı ise şöyle:

Yumurta Boyama Aktivitesi

4-12 yaş miniklerin sulu boya ile dinozor yumurtası boyadıkları etkinlik, çocukların hayal dünyasını fırçaya ve 3 boyutlu bir çalışmaya dökmelerini sağlıyor. Çocuğunuzun ister tek başına isterse arkadaşlarıyla birlikte katılabildikleri etkinlik sonunda minikler, kendi elleriyle boyadıkları yumurtayı eve götürüp saklayabiliyor veya sevdiklerine hediye edebiliyorlar. Jura Etkinlik Merkezi içindeki ağaç evde gerçekleştirilebilen etkinlik, dinozor temalı doğum günü ve sünnet organizasyonlarının vazgeçilmezleri arasında…

Tişört Boyama Aktivitesi

Bu etkinlikte çocuklar, düz beyaz tişörtlere çizilen dinozor şablonlarını, yıkandığında silinmeyen 3 renk tekstil kalemleriyle boyuyorlar. Ardından ütüyle sabitleme işlemi yapılıyor. Bu etkinlik, çocuğun hayal dünyasını genişletirken; kendi yaptığı ürünü kullanmak, kompozisyon yapabilme kabiliyeti ve renk hafızası açısından da önemli etkiler yaratıyor.
Ebru Atölyesi

Sadece grup organizasyonlarında gerçekleştirilen bu etkinlikte ebru sanatı, dinozor yumurtası veya kâğıt üzerine uygulatılıyor. Çocuklar için geleneksel sanatların kullanımı, el becerisi ve el hassasiyeti becerilerini geliştiren bu etkinliğin ortalama süresi kişi başı 5-10 dakika arasında değişiyor.

Çocuklar Doğum Günlerini Jurassic Land'de Kutluyor 2

Mutfak Sanatları Atölyesi

Çocukların önceden temin edilmiş kurabiyeleri şeker hamuru, renkli şekerler ve renkli süsleme boyalarıyla süsledikleri bu etkinlik de sadece gruplara ve özel organizasyonlara yönelik olarak düzenleniyor. Çocuklar, yaptıkları kurabiyeleri isterse yiyebilir veya isterse paketleyip evlerine götürebiliyorlar.

 

Jurassic Land Hakkında
Toplam sekiz bin metrekareye kurulu Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı Jurassic Land, Eylül 2011’de ziyaretçileriyle ilk buluşmasının ardından ünitelerine her geçen gün bir yenisini ekleyerek macerayı doruğa ulaştırıyor. Eğlencenin ve keyfin merkezi haline gelen Jurassic Land, dev boyutlardaki hareketli dinozorları ve tematik bölümleriyle park ziyaretçilerine farklı bir atmosferde özel bir deneyim yaşatıyor.

Jurassic Land, doğum günü ve çeşitli partiler için tasarlanmış kapalı iki yüz metrekarelik tematik özel parti evi ile renkli organizasyonlara ev sahibi olurken, Dino Laser Tag ile çocuklara eğlenceli ve adrenalin dolu elektronik oyun seçenekleri sunuyor. Doğum günü partileri için heyecanlı bir alternatif olan Dino Laser Tag Türkiye’nin en büyük lazer arenası olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.

Sabit tribünlere sahip, yaklaşık 12 metre tavan yüksekliğine sahip bin metrekare kullanım alanlı Jurassic Land gösteri ve etkinlik alanı ise konserden konferansa, gösterilerden özel gecelere pek çok farklı organizasyon için İstanbul’a yeni bir alternatif getiriyor.

 

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]