SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özgürlük Parkı Hizmete Açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Mimar Sinan Mahallesi Özgürlük Parkı yapılan törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Yeni parklarına kavuşan minikler açılışta doyasıya eğlendi.

Sultanbeyli’nin çehresi yapılan yatırımlarla güzelleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Orhangazi Parkı’nı mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Sultanbeyli Belediyesi aradan çok geçmeden Mimar Sinan Mahallesi Özgürlük Parkı’nı da vatandaşların kullanımına açtı. Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Bugün mahallemize yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz.

 

 

Mahalle sakinlerimize yeni bir yaşam alanı, çocuklarımıza yeni bir oyun alanı kazandırıyoruz. İlçemize yaptığımız yatırımlarla Sultanbeylimizin nefes alacağı alanları artırdık” dedi.

 

Açılış törenin de parkla ilgili bilgilerde veren Başkan Keskin, “Bugün açılışını yaptığımız parkımızın toplam alanı 1520 metrekare. Bunun 110 metrekaresi çocuk oyun alanlarından oluşuyor. Gördüğünüz gibi gençlerimiz içinde mini futbol sahası ve basketbol sahası yaptık. Burada da yine mahallemizin gençleri spor yapma imkanı bulacak. Parkımızın toplam yeşil alanı 650 metrekare. Bunların yanı sıra fitness aletlerimizde de mahallemizin sakinleri spor yapma imkanı bulacak” şeklinde konuştu.

 

Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçenin güzelleşmesi için çaba harcadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçemizi güzelleştirmek, çehresini yenilemek ve vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları sunmak için yaptığımız çevre düzenlemeleri her gün artıyor. Bu dönem üzerimizdeki yük bir kat daha arttı. Bu dönem daha fazla yatırım yapmamız gerekiyor, ilçemizin diğer eksiklerini de çözüme kavuşturmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

Sultanbeyli’nin yüzde 70’inin imara açık olduğunu, yüzde 30’luk kısmında bulunan sorunu da çözmek üzere olduklarını ifade eden Başkan Keskin, “İlçemizin artık yüzde yüzü planlı duruma geldi. Bu Sultanbeyli için artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının en büyük göstergesi. İlçemizin planlı olması istihdama, gelişime, yatırıma açık olduğunun ispatıdır. Sultanbeyli’nin planlı hale gelmesi demek sosyal donatı alanlarının artması anlamına geliyor. Değerli Sultanbeylililerin daha yaşanabilir bir ilçede hayatlarını devam ettirmeleri anlamına geliyor. İnşallah hep birlikte daha yaşanabilir bir Sultanbeyli inşa edeceğiz” dedi.

 

Açılış programına katılan AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç’te, “Belediye Başkanımız geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde ilçemize birçok yatırım yapacak. Bizde ona gerekli tüm desteği vereceğiz. İnşallah ilçemizi her alandan el birliğiyle daha da kalkındıracağız”dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Keskin Özgürlük Parkı’nın açılışını alanda bulunan miniklerle yaptı. Daha sonra Başkan Keskin çocuklara parkta eşlik etti.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]