Ramazan kumanyaları ihtiyaç sahiplerine teslim edildi

Yayın: 11:07 - 08.07.2014
Güncelleme: 11:07 - 08.07.2014

Bu yıl daha fazla kişiye iftar ve sahur sofralarında destek olmaya çalışan Sancaktepe Belediyesi hedefini geçen yıla göre daha yüksek olarak belirledi. Geçen yıl yapılan hizmetler işadamlarının desteği ile yürütülmüş ve halk tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.

Bu yıl yapılan çalışmalarla tespit edilen ailelerin bir kısmını bir, bazılarına ise iki defa kumanyalar verildi. Ramazan öncesinde tespit edilen 10000 kişilik ihtiyaç sahibi vatandaşların büyük bir kısmı Belediye imkânları ile Ramazan kumanyalarına kavuşurken geri kalan kısmına ise bölgedeki hayırsever vatandaşların yönlendirilmesi ile ulaşılma yoluna gidildi.

Geri kalan kumanyada bu yolla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Temel gıda maddelerinden oluşan kumanya paketi Ramazan süresince kullanılabilecek ambalajlarında hazır olarak dağıtıldı.

19 mahallede verilecek toplu iftar sofralarında kaynaşma ve dostlukları pekiştirme adına çok güzel anlar yaşanmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız İsmail Erdem:

“Ramazan coşkusunun doyasıya yaşandığı bu günlerde Belediyemiz, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Ramazan’a özel hizmetlerle halkın yanında olmaya devam ediyor. Halka sunduğumuz hizmetlerle, Ramazan ayının daha huzurlu geçmesine önemli katkılarda bulunuyoruz” dedi.

Exit mobile version