LR Dünyası’nda Cazip İş Fırsatları

Yayın: 07:52 - 12.07.2014
Güncelleme: 07:52 - 12.07.2014

Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden biri olan LR Health&Beauty, ‘Herkese Açık Şirket Tanıtım Seminerleri’ ile iş ortaklarını destekliyor ve birçok kişiye kozmetik alanında yeni iş fırsatı yaratıyor. Katılımın ücretsiz olduğu seminer, 15 Temmuz tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.

 

Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden biri olan LR Health&Beauty, binlerce iş ortağına destek oluyor ve yaşam kalitesini değiştiren iş fırsatlarını herkese sunuyor. LR, LR Dünyası’nın bir parçası olmak isteyen herkesi 15 Temmuz tarihinde saat 15:00’da Istanbul Point Hotel Taksim’de ağırlıyor.

 

LR, “Açık Şirket Tanıtım Seminerleri” ile her insana yaşam kalitesini iyileştirmesi için fırsat vermeyi amaçlıyor. LR seminerlerde, dünya çapında 32 ülkede 300.000 satış ortağına sağladığı benzersiz otomobil konseptini, mesleki eğitimleri, adil ve şeffaf pazarlama planını bu ‘dünyanın’ parçası olmak isteyen herkes ile paylaşıyor.

 

Katılımın ücretsiz olduğu seminerde; LR Health&Beauty Systems Satış Müdürü Özhan Aktaş LR’ın imkan ve avantajlarını İstanbullulara sunacak.

Exit mobile version