Genç Gelecek Merkezi, Çocuk Esirgeme Kurumu’nda İftar Yemeği Verdi

Yayın: 08:58 - 12.07.2014
Güncelleme: 08:58 - 12.07.2014

Hayata geçirdiği Sosyal sorumluluk projeleri ile her kesimin büyük beğenisini kazanan Sancaktepe Genç Gelecek Merkezi, Yakacık Emrullah Turanlı Çocuk Yuvası’nda eğitim gören çocukları Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde ağırladı.

 
9 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen buluşmada misafirlerle ilk önce iftar yemeği yenildi ardından, Genç Gelecek öğrencilerinin kendilerinin yaptığı çikolatalar ikram edildi.

 

Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’ne gelen çocuklar, iftar öncesi abla ve abileri ile tanışıp onlarla sohbet ettiler. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından oruçların açıldığı programda iftar sonrası çocuklar Genç Gelecek öğrencileriyle birlikte şarkılar söylediler.

 

Genç Gelecek öğrencilerinin hazırladığı sürpriz çikolata yapımının videosunu izleyen çocuklar, bu sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Küçük hediyeler ve yaptıkları çikolataları çocuklara ikram eden Genç Gelecek öğrencileri minik yüreklerin kalplerine dokunmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Programın sonunda ise Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezine gelerek minik kardeşlerimizi ziyaret etti. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan ve hepsi ile tek tek ilgilenen Başkanımız Erdem, çocuklarımızın da Ramazan coşkusunu yaşamasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Genç Gelecek Merkezi yetkililerine böylesine anlamlı bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti.

 

Exit mobile version