SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Medical Park Gebze’nin Yeni Kadrosu Can Kurtarıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Medical Park Gebze Hastanesi’nin yeni ekibi kalp ameliyatlarını korku olmaktan çıkardı. Acil kalp rahatsızlığıyla hastaneye gelen hasta; dört günde ameliyat edilip sağlığa kavuşturulduktan sonra taburcu ediliyor.

 

Medical Park Gebze Hastanesi’nin yenilenen kadrosu mucizelere imza atmaya başladı. Uzman doktorlar kalp ameliyatı gibi riski bir operasyonu bile başarıyla tamamlayıp hatlarınız dört gün içinde taburcu ediyor.

 

Gebze’nin en başarılı gazetecilerinden Dağdeviren Medya ve Demokrat Gebze Gazetesi’nin sahibi Murat Dağdeviren’in annesi Aysen Dağdeviren göğüs ağrısı şikâyetiyle Gebze Medicalpark Hastanesi’ne başvurdu.

 

Yapılan koroner anjiyografide kalp damarlarının ileri derecede daralmış olduğu saptandı. Gerekli hazırlıkların ardından Op. Dr. Osman Fazlıoğulları ve Op. Dr. Mert Dumantepe’den oluşan Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi tarafından ameliyata alındı ve üç damar Bypass ameliyatı yapıldı.

 

 

Yapılan Bypass ameliyatı hakkında bilgi veren, Kalp ve damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Osman Fazlıoğulları, hastanın kalp krizi geçirmeden ameliyat yapılabildiği için çok şanslı olduğunu belirtti. Bu nedenle ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve hastanın 4. Gün evine gönderildiğini söyledi.

 

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mert Dumantepe “Şiddetli göğüs ağrısı şikâyeti ile hastanemize başvuran hastamıza, acil şartlarda deneyimli kardiyoloji ekibimiz tarafından koroner anjiyografi yapılmış ve Aysen hanımın kalp damarlarından üçünde çok kritik darlıklar olduğu ortaya çıkmıştı. Kendisine ve yakınlarına; hastamızın mutlaka açık kalp ameliyatı olmasının gerektiğini, olmazsa yaşamını riske atacak üzücü durumların gelişebileceğini anlattık.

 

 

Bu ameliyat Aysen hanımın hayatında olacağı en büyük ameliyattı ve endişelenmekte haklıydılar. Ancak kalp cerrahisi konusunda çok deneyimli ekibimiz ve yeni kadromuzla, Medical Park Gebze Hastanesinde bu ameliyatı rahatça olup şifa ile evlerini gidebileceklerini söylediğimizde, kendileride bizlere olan güvenlerini aktardılar ve annemiz önce Allaha sonra sizlere emanet diyerek hastalarını bize teslim ettiler.

 

Aysen hanımı sorunsuz geçen 3 damar bypass ameliyatı sonrası yoğun bakıma aldık ve ertesi gün servise odasına çıkarttık. 4 günde de şifa ile evine uğurladık. Bu ameliyatın gerçekleşmesinde ve hastamızın şifa ile taburcu olmasına katkıda bulunan; ameliyathane, yoğun bakım ve serviste görev yapan, özverili çalışmalarıyla hastalarımız için en iyisini yapabilmemize yardımcı olan ekibimize teşekkürü borç biliyorum. Yenilenen kadromuzla, Kalp ve Damar Cerrahisinde bölgenin en iyisi konumunda olan ekibimiz Gebze halkı için en iyisini sunmaya devam edecektir” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]