SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Yazıcı, Basın Mensuplarını Sahurda Ağırladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, basın mensuplarıyla sahurda buluştu. Tuzla’nın gelişiminde dikkat ettikleri hususları açıklayan Başkan Yazıcı, “Vaatlerimiz, projelerimiz ve kurumsal yapımızla 2. dönemimize ilk dönemimizden daha hızlı bir şekilde başladık” dedi.

 
Tuzla Belediye Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen sahura İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tüm misafirlerini masalarında ziyaret ederek selamlaştı.

 

 

İlk Dönemden Daha Hızlıyız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sohbete ilk dönemiyle ikinci dönemi arasında değerlendirme yaparak başladı. Her iki dönemin başlangıç süreçlerini analiz eden Başkan Yazıcı, “Yerel seçimler sonrasında, ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz. Geçen döneme göre çok daha hızlı bir şekilde göreve başladık.

 

Tuzla’mızda geçen dönem 3 belediyenin birleşimi ile bir yönetim oluşturmaya çalıştık. Mali portföyümüz, personelimiz, kurumsal yapımız, 3 belediyenin birleşmesi ve bunun adaptasyonu, oryantasyon sorunları gibi konuların hepsini bir arada halletmek gibi bir problemimiz vardı.

 

Hem bizim hem de beldelerimizin borçları vardı. Mali yapımızı da düzelttik. Ondan sonra icraat yapabilecek projeleri ortaya koymaya çalıştık. Vaatlerimiz, projelerimiz ve kurumsal yapımızla 2. dönemimize ilk dönemimizden daha hızlı bir şekilde başladık” değerlendirmesinde bulundu.
Basn_Sahuru_2

 

Tuzla’da Metropol ve Anadolu Bir Arada
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın gelişiminde kültür ve kentleşme konusundaki hassasiyetini de anlattı. Tuzla’ya yapılan projeler ve hizmetlerin sürekliliğine dikkat çeken Başkan Yazıcı, toplumsal yakınlığın korunmasına da özen gösterdiklerini vurguladı.

 

Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’un parlayan yıldızında gerek emlak konusunda, gerek yeni yatırımlar, gerekse şehircilik manasında ne metropol havasını tamamen ihmal eden, ne de Anadolu’nun o birlik beraberliğini unutan, denizle iç içe sakin havasını kaybetmeden kent-köy arasında bir belde ve gerçekten doğallıktan uzaklaşmadan bir yaşam standardı oluşturmaya çalışıyoruz ve gayret ediyoruz.

 

Modern teknolojinin yaşam standartlarına kattıklarıyla, gelişmiş teknolojinin, şehirleşmenin veya betonlaşmanın ötesinde daha doğallığı arzu eden yanıyla beraber bir karma bir kombinasyon oluşturmaya çalışıyoruz. Tuzla’da hiçbir şeyin böyle tam anlamıyla saf, homojen olmasını değil daha heterojen düşünüyoruz.

 

Yani sanayi alanlarımızı, konut alanlarımızı, okul alanlarımızı, denizimizi, yeşilimizi, mavimizi, her şeyini daha farklı alanlarda ama mutlaka her birisi yaşanabilir ve daha ergonomik bir yaşam tarzı oluşturabilme gayretini sürdürüyoruz. Bunların hepsini planlı bir şekilde gerçekleştirirken Tuzla’mızı İstanbul’un en ucunda bütün dezavantajıyla beraber çok avantajlı hale getirme gayretimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Hizmet Etmek Şereftir
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’de ilk kez Tuzla Belediyesi’nin Kültür Merkezi şeklinde uygulamaya aldığı denizde gençlik merkezi hakkında d bilgi verdi. Mehmet Akif Ersoy gemisinin Kültür Merkezi şeklinde dizayn edildiğini vurgulayan Başkan Yazıcı, “Denizde Gençlik Merkezi’nin son rötuşlarını yaptık. Okullar açılmadan hizmete sunacağız.” dedi.
Bir soru üzerine Marina projesinin hedeflenen zamanda hizmete açılacağını belirten Başkan Yazıcı, “Hizmet etmek çok büyük bir nimet, büyük bir şeref. Eser bırakmak insanoğlu için en önemli iş. Eserlerinizle anılmaksa en şerefli bir pozisyon diye düşünüyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi, basın mensuplarının güncel ve siyasi konularla ilgili sorularını da yanıtladı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]